LG X120 ile Mobil Yaşamın Keyfine Varın!

Alışveriş Alışveriş LG X120 ile Mobil Yaşamın Keyfine Varın!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 12 Haziran 2009 Cuma

Firma: LG X120

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 12, 2009
LG’DEN 3G ÖZELLİKLİ YENİ NETBOOK: LG X120 ile Mobil Yaşamın Keyfine Varın!
Mobil iletişim alanında bir dünya lideri ve teknoloji öncüsü olan LG Electronics, akıllı ve şık yeni mini netbook’u LG X120’yi tüketicileriyle buluşturuyor. Kullanışlılık, kolay taşınabilirlik, hızlı 3G bağlanabilirlik ve kolay kullanım özellikleri ile LG X120, kullanıcılarının internete her yerde ve her zaman anında erişimini sağlıyor.

LG X120, 3G HSPA bağlantısı ve 160GB sabit sürücüsü ile her yerde kullanılabilen güçlü bir taşınabilir bilgisayar. Kullanımı kolay Smart-On (Akıllı Çalışma) arayüzü sayesinde LG X120, basit Smart-On ekranını sadece beş saniyede yüklüyor. Tek bir simgeye tıklayarak, tarayıcısı, oyunları, MP3 çaları, fotoğraf görüntüleyicisi ve internet öğeleri gibi en sık kullanılan uygulamalara erişim sağlıyor.

Smart-Link (Akıllı Bağlantı) teknolojisi ve sade USB kablosu ile LG X120, normal bilgisayarlara bağlanarak, bilgisayarın CD veya DVD sürücüsündeki verilere dahi kolayca erişerek dosya paylaşıyor veya yeni uygulamalar kuruyor. Geliştirilmiş güvenlik işlevi, kullanıcıların, diğer cihazlara bağlıyken önemli bilgileri tehlikeye atmadan dosyaları güvenli bir şekilde paylaşmalarını sağlıyor.

Şık tasarım içinde kolay taşınabilirlik, LG X120’nin en önemli özelliklerinden biri. Bu mini netbook’un yumuşak dokulu, klasik beyaz dış kısmı her tarz ile çok iyi uyum sağlarken, limon yeşili veya pembe ayrıntılar ise göz alıcı bir renk etkisi sağlıyor. Kapağın mat yüzeyi ise parmak izlerine ve çizilmelere karşı dayanıklı. Sadece 1.2 kg’lık ağırlığı, kompakt boyutu ve yumuşak eğimli kenarları ile LG X120, çok hafif ve taşıması çok kolay. Ayrıca 3 hücreli pil için 3,5 saat ve 6 hücreli pil için ise 7 saatlik artırılmış şarj ömrü, hareket halindeyken daha uzun süre çalışabilme veya oyun oynama imkânı sağlıyor.

Daha akıllı özelliklerle, artırılmış bir işlevsellik ve konfor sağlamak üzere özel olarak tasarlanan LG X120, güçlü bir multimedya etkisi yaratıyor. Mini netbook, video görüşme veya konferans için 1,3 megapiksel webcam ile donatılırken, LG You-Cam yazılımı da kullanıcıların eşsiz fotoğraf enstantaneleriyle yaratıcılıklarını sergilemelerini sağlıyor. SRS WOW HD ve TruSurround XT, stereo ses efektini müziğe ve videoya taşıyor. Ekranın LED arka ışığı daha net ve parlak olan yüksek çözünürlüklü bir resim sunarak, hem gözleri daha az yoruyor hem de enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT