Lig Tv`den Yine Bir İlk!

Alışveriş Alışveriş Lig Tv`den Yine Bir İlk!

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Lig TV

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Lig TV iPhone uygulaması ile dünyanın futbolu şimdi de avucunuzun içinde!

Digiturk kanal 77 ve 377’de yayın yapan Lig TV, futbol severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Türkiye’nin lider futbol kanalı LİG TV’nin yeni başlattığı ücretsiz iPhone uygulamasıyla, gol videoları, özet görüntüler ve futbolseverlerin ihtiyacı olan her şey her an her yerde futbol severlerle buluşuyor.

Lig TV IPhone uygulaması ile futbol severler güncel futbol haberlerini, Spor Toto Süper Ligi, İngiltere Premiere Ligi ve İtalya Serie A maç özetlerini ve gollerini IPhone üzerinden izleyebiliyorlar.

Dünyanın Futbolu Artık Parmağınızın Ucunda
IPhone aplikasyonu ile Lig TV, Türkiye’de ilk defa Radar uygulaması ile maçları grafiksel olarak takip edebilme ve anlık oyuncu ve maç istatistiklerine ulaşabilme olanakları sunuyor. Ayrıca iddaa listesinde yer alan bütün maçların canlı skorlarına, eşsiz foto galerilerine ve Lig TV yazarlarının köşe yazılarına bu uygulama ile ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT