Ligne Roset Tekli Koltuklarda Taht Mücadelesi

Alışveriş Alışveriş Ligne Roset Tekli Koltuklarda Taht Mücadelesi

Tarihler: 21 Ekim 2010 Perşembe ~ 21 Kasım 2010 Pazar

Firma: Ligne Roset

Adres: Etiler Mağazası: Ebulula Mardin Cad. No: 1/1 1. Levent Beşiktaş İstanbul
İCA Plaza: Şerifali Çiftliği Arif Ay Sok. No: 8 Ataşehir İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 270 82 30 - 0216 314 31 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2010 ~ Kas 21, 2010

Ligne Roset Tekli Koltuklarda Taht Mücadelesi

Ligne Roset’in Pumpkin ve Moel tekli koltukları tasarım dünyasının Oscar`ı sayılan RedDot Design Award’dan ödül sahibi. PUMKIN’ler şeker gibi renkleriyle enerji fışkırıyor. MOEL’ler bir taht konforu sunuyor. Sallanan koltuklar MINI DADA’lar ise evinize mutluluk ve eğlence saçıyor. Ligne Roset’in tekli koltukları orijinal tasarımlarıyla tüm bakışları üzerlerine çekiyor. Bu koltuklara bir kez oturan bir daha yerinden kalkmak istemiyor. Görünen o ki, “koltuk sevdası” yeni bir anlam kazanıyor.

Ödüller PUMKIN ve MOEL’e
Ligne Roset’in ödüllülerinden PUMKIN, dünyanın en prestijli tasarım yarışması Red Dot Design Award 2008`de "Winner" oldu yani birincilik ödülüne layık görüldü. Pierre Paulin imzalı bu koltuk bir kez içine gömüldükten sonra bir daha kimseye kaptırmak istemeyeceğiniz bir başyapıt. Elysée Sarayı’nda eski Fransız Cumhurbaşkanı Georges Pompidou’nun özel koleksiyonunda da yer alan PUMKIN, yumuşak ve yuvarlak hatlarıyla son derece davetkar.
MOEL ise Red Dot Design Award 2007`de "En İyilerin En İyisi - Best of the Best" ödülünü kazandı. Açılmış bir istiridye kabuğunu andıran MOEL’e oturduğunuzda kendinizi denizler kralı/kraliçesi gibi hissedebilirsiniz. Tahtınızı kimseye kaptırmak istemeyeceksiniz.

Çocukluk hayaliniz: Sallanan koltuklar!
İçinizdeki çocuğa ses verin ve bir sallanan koltuk almayı daha fazla ertelemeyin! Ligne Roset’in sallanmayı seven koltuğu MINI DADA evinize mutluluk ve eğlence saçıyor. Cıvıl cıvıl renklerde tasarlanmış kılıfları kolaylıkla çıkarılıp yıkanabiliyor. Yalnız, lütfen sabahtan akşama kadar sallanmayın, yerinizi biraz da yaramaz küçüklere bırakın!

Modern ve sofistike
Ligne Roset’in nispeten daha ağırbaşlı tekli koltukları da var. Basit form ve klasik çizgilerin mükemmel bir kombinasyonu olan JONATHAN, evlere kolaylıkla uyum sağlıyor. RIVE DROITE ise zarif çizgileri ve ince ayrıntılarıyla fark yaratırken, oturma takımlarıyla tam anlamıyla bütünleşiyor. Değişiklik mi istiyorsunuz? Öyleyse radikal bir kararla tüm evinizi yeniden yaratabilir, ya da birkaç parça ürünle evinizin ambiyansını bir anda değiştirebilirsiniz. Dekorasyonda özgün tasarımlara önem verenlerin tercihi olan Ligne Roset evlerde sıradanlığa son veriyor.

Bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayabilecek genişlikte bir ürün yelpazesine sahip olan Ligne Roset Türkiye’de İstanbul’daki 2 mağazasıyla hizmet veriyor. www.ligneroset.com.tr internet adresinden Ligne Roset ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT