Linens`te Bahar Şenliği

Alışveriş Alışveriş Linens`te Bahar Şenliği

Tarihler: 28 Mart 2005 Pazartesi ~ 17 Nisan 2005 Pazar

Firma: Linens Mağazaları

Adres: Linens Mağazaları Nişantaşı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2005 ~ Nis 17, 2005
LINENS’te bahar şenliği

LINENS mağazalarına bahar indirimle geldi. LINENS mağazalarında 17 Nisan’a kadar 650 çeşit ürün yüzde 50’ye varan indirimlerle satılacak. Üstelik etiket fiyatına 8 taksit fırsatı ile...

Ev tekstili sektörünün lider mağazalar zinciri LINENS, evlere baharı erken getiriyor. Evini güzelleştirmek isteyenler LINENS Bahar Şenliği ile bulunmaz bir fırsatı yakalıyor.

LINENS Bahar Şenliği’nde nevresim takımlarından uyku setlerine, çarşaflardan sabahlıklara, havludan yatak örtülerine, banyo grubu ürünlerinden perdeye kadar 650 çeşit ürün yüzde 30 ile 50 arasında değişen fiyatlarla tükecinin beğenisine sunulacak. İndirime ek olarak etiket fiyatına 8 taksit fırsatı da yine LINENS’ın evini güzelleştirmek isteyenlere sunduğu bir diğer ayrıcalık.

Yurtiçi ve yurtdışındaki 100’ü aşan mağazası ile ev tekstilinde uzman mağazacılığın Türkiye’deki ilk ve tek örneğini oluşturan LINENS, evine özen gösterenleri alışverişe bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT