Linens`ten Top Top Kumaşa Kat Kat Fırsat

Alışveriş Alışveriş Linens`ten Top Top Kumaşa Kat Kat Fırsat

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Linens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
LINENS’ten Top Top Kumaşa Kat Kat Fırsat
LINENS, farklı renk ve desen seçenekleri ile kombinlenebilen perde ve döşemelik kumaşlarında %8’lik KDV’yi kendisi ödüyor. Üstüne bir de %8 Linens özel indirimi ekleyerek toplam %16 indirim avantajını uyguladığı 8 taksit fırsatı ile sunuyor.

Ev güzellik merkezi LINENS, bu sezon yeni renk ve desen alternatifleri ile hem modern hem de klasik zevklere hitap eden perde ve döşemelik kumaşları ile dikkat çekiyor. Bol desen ve model seçeneğine sahip ürünlerde 21 Nisan – 30 Haziran tarihleri arasında %8 KDV+%8 indirim, toplam %16 indirim kampanyası 8 taksit fırsatı ile birlikte uygulanıyor.

Yeni evlenenler ve bu bahar evini yenilemek isteyenler için ideal olan LINENS perde ve döşemelik kumaşlar birbirleri ile kombinli olarak kullanılabiliyorlar. LINENS’lerde sunulan “A’dan Z’ye Perde Hizmeti” ile tüm perde çeşitleri için müşterilerin isteği doğrultusunda evlere gidilerek ölçü alınıyor ve istenen modelde dikim işlem gerçekleştirildikten sonra pencerelere monte ediliyor. Müşteriler ayrıca LINENS’in ev tekstili alanındaki uzman personelinden dünya perde ve döşemelik modası kumaşların seçimi, en çok tercih edilen renkler, modeller ve dekorasyon gibi konularda danışmanlık hizmeti de alabiliyorlar.

Perde ve döşemelik kumaşlarda uygulanan kampanya süresince LINENS’in uygulamakta olduğu 8 taksite ek olarak Maximum kart sahiplerine 8+2 toplam 10 taksit fırsatı sunuluyor.

LINENS’te tüm ürünler sigortalı
Tüm LINENS mağazalarında satın alınan ev tekstili ürünleri 1 yıl süreyle lekelenme, yırtılma ve yanma dahil kullanıcı hatalarına karşı sigortalı. Ev tekstili ürünlerinde 250 YTL üzeri yapılan alışverişlerde ürün sigortasına ek olarak acil sağlık hizmeti, 500 YTL üzeri alışverişlerde ise ürün sigortası ve acil sağlık hizmetine ek olarak konut sigortası da LINENS’ten hediye olarak sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT