Linet, Karen Walker’ın Yeni Yüzü Oldu

Alışveriş Alışveriş Linet, Karen Walker’ın Yeni Yüzü Oldu

Tarihler: 22 Kasım 2010 Pazartesi ~ 22 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Karan Walker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2010 ~ Ara 22, 2010

Şık ve çarpıcı modelleri ile Türkiye pazarında 2. yılını dolduran Karen Walker Türkiye’nin en başarılı solistlerinden biri olan Linet ile özel bir anlaşmaya imza attı. Dünyanın önde gelen gözlük markası Karen Walker 2011 Serisi’nin Türkiye’deki yüzü Linet olacak.

Sempatikliği ve çok gür ve güzel bir sese sahip olan Linet, Karen Walker ile yaptığı işbirliği çerçevesinde 2011 yılı boyunca farklı konseptlerde gerçekleştirilecek organizasyonlarda Karen Walker’ın marka yüzü olarak yer alacak.

Karen Walker 2011 koleksiyonunda farklı konseptler çalışıldı. Koleksiyonda geniş çerçeveler daha kare ve yuvarlak hatlarla ön plana çıkarken, taşlı abiye gözlükler dikkat çekiyor. Farklı çizgileri, tasarımlarına uyarlayan Karen Walker koleksiyonunda, büyük kemik gözlüklerin hâkimiyeti bu senede sürüyor. Canlı renklerin yer aldığı koleksiyonda, kahve tonları ve vaz geçilmez siyah yerini koruyor.

Uluslararası bir marka olan Karen Walker’ın başarısından söz eden Linet “Türkiye’deki 2. yılında Karen Walker’ın, kendisini tercih etmiş olmasından dolayı ayrıcalıklı hissettiğini belirterek, böyle bir markanın yüzü olmaktan mutluyum. Ürün yelpazesi ile modada öncü olan Karen Walker’ın Türkiye’deki yüzü olmanın yanı sıra farklı konseptlerde yer almanın kendisini heyecanlandırdığını ekledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT