Lipton Berrak Yeşil Çay ile Şehrin Olumsuz Etkilerinden Arının, Kazanın!

Alışveriş Alışveriş Lipton Berrak Yeşil Çay ile Şehrin Olumsuz Etkilerinden Arının, Kazanın!

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 18 Mayıs 2008 Pazar

Firma: Lipton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 18, 2008
Lipton Berrak Yeşil Çay ile Şehrin Olumsuz Etkilerinden Arının, Kazanın!
Paket paket patates cipsleri...
Bitmek bilmeyen trafik...
Sigara molaları...
Başından kalkamadığınız bilgisayarınız...
Bir türlü spor yapamamak...
Hava kirliliği, stres, sigara, düzensiz uyku, hareketsizlik, dengesiz beslenme...
Kısaca şehir yaşamının istemesek de hayatımızın içine soktuğu bu etkenler, vücudumuzun "yıpranmasına" yol açabilir.
Lipton Berrak Yeşil Çay, doğal olarak içerdiği antioksidanlar ve suyun arındırıcı etkisini bir araya getirerek, şehir hayatının üzerinizdeki olumsuz etkilerini azaltmaya yardımcı olur.

Antioksidan Nedir?
Çevre kirliliği, sigara, UV ışınları ve yiyeceklerdeki koruyucu maddeler gibi günlük hayatımızın içerisinde olan birçok etken, vücudumuzda serbest radikaller (toksin) oluşmasına neden olur.
Antioksidanlar, hücrelere zarar verebilen bileşikleri (serbest radikalleri) etkisiz hale getirmeye, dolayısıyla pek çok hastalığa ve erken yaşlanmaya neden olabilecek zincir reaksiyonları önlemeye yardımcı olan moleküllerdir.
Yeşil çay yaprakları doğal olarak antioksidan içerir. Yeşil çay içmek, vücudunuza doğal olarak antioksidan almanın en keyifli yollarından biridir. Günün her saati, dilediğiniz kadar yeşil çay içebilirsiniz.

Lipton Berrak Yeşil şimdi kazandırıyor!
Lipton Berrak Yeşil Çay’lar www.berrakyesil.com adresinde sizlere sürpriz hediyeler kazandırıyor. www.berrakyesil.com’daki eğlenceli oyunumuzda şehrin tüm olumsuz etkilerine maruz kalan karakterimizin gerekli yerlerde yeşil çay içmesine yardımcı olarak günü tamamlayanlar çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. Çekilişle belirlenecek 2 kişi The Çırağan Palace Kempinski İstanbul otelinde 2 gece çift kişilik konaklamalı spa paketi, 10 kişi Çırağan Sanitas SPA’da masaj kazanırken; kampanyaya katılanlar arasından her 10. kişi 100 Lipton Tepsi, 500 Lipton Mouse Pad, 1000 Lipton Cam Çay Kupası’ndan birini kazanma şansına sahip olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT