Lipton Ice Tea Kırmızı Meyveler ; “Ahududu”, “Yaban Mersini” ve “Böğürtlen” in Enerjik Karışımı ile Geldi

Alışveriş Alışveriş Lipton Ice Tea Kırmızı Meyveler ; “Ahududu”, “Yaban Mersini” ve “Böğürtlen” in Enerjik Karışımı ile Geldi

Tarihler: 06 Ağustos 2010 Cuma ~ 06 Eylül 2010 Pazartesi

Firma: Lipton İce Tea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2010 ~ Eyl 6, 2010

Tüketicilerinin karşısına her zaman benzersiz ürünlerle çıkan, soğuk çay içecek pazarının lider markası Lipton Ice Tea, yenilikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaz aylarının en doğal ve ferahlatıcı seçeneği Lipton Ice Tea, soğuk çay severlerin karşısına bu kez “Kırmızı Meyveler”le çıkıyor.

İçeriği nedeniyle doğanın mucizesi olarak tanımlanan “Ahududu”, “Yaban Mersini” ve “Böğürtlen” aromasıyla üretilen yeni Lipton Ice Tea’ler sizin için 330 ml. kutularda üretildi. Tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu içermeyen Lipton Ice Tea’ler gün boyu ferahlık ve enerji kaynağınız olacak. Vücuttaki toksin maddeleri dışarı atan, kanı temizleyen ve vücuda dinçlik veren Ahududu; güçlü bir antioksidan olarak da bilinen ve vücuttaki hücreleri toksinlerden koruyan Yaban Mersini ve Böğürtlen’i sevmeniz için artık birden fazla nedeniniz var.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT