Lipton Ice Tea Yeşil Çay Şimdi Limon Serinliğiyle

Alışveriş Alışveriş Lipton Ice Tea Yeşil Çay Şimdi Limon Serinliğiyle

Tarihler: 14 Temmuz 2009 Salı ~ 14 Ağustos 2009 Cuma

Firma: Lipton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2009 ~ Ağu 14, 2009
Lipton Ice Tea Yeşil Çay Şimdi Limon Serinliğiyle
Soğuk çay pazarının lider markası Lipton Ice Tea ailesinin yeni üyesi Lipton Ice Tea Yeşil Çay Limon Aromalı, raflardaki yerini aldı.

Tüketicilerinin karşısına her zaman benzersiz ürünlerle çıkan, soğuk çay içecek pazarının lider markası Lipton Ice Tea, yenilikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Lipton Ice Tea Yeşil Çay Limon Aromalı ile yaz aylarında ferahlatıcı bir seçenek ile karşımıza çıkan marka, soğuk çay severlere muhteşem bir sürpriz yapıyor.
İçeriği nedeniyle doğunun mucizesi olarak tanımlanan antioksidan ve rahatlatıcı yeşil çay, serinleten ve susuzluğu gideren C vitamini deposu Limon ile birleşiyor. Doğal enerjiyi açığa çıkartan lezzeti ile fark yaratan Lipton Ice Tea Yeşil Çay Limon Aromalı, sıcak yaz günlerinde susuzluğu gidermesi için, tamamen doğal şeker ve aromadan üretildi. Tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu içermeyen Lipton Ice Tea, içerdiği Tehanin maddesi ile de gün boyu enerji veriyor.
Şeftali, Limon, Mango ve Nar çeşitlerinden sonra Lipton Ice Tea Yeşil Çay Limon Aromalı yine sıcak yaz aylarında en doğal serinlik tercihiniz olacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT