Lovells Chocolate ile Baharda Eğlenceli Bir Keşif

Alışveriş Alışveriş Lovells Chocolate ile Baharda Eğlenceli Bir Keşif

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 04 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Lovells Chocolate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ Tem 4, 2012

Türkiye’nin premium çikolata markası Lovells’ın yeni butiği İstanbul Erenköy’de açıldı. Birbirinden lezzetli çikolataları Lovells ile keşfedin…

Lovells Chocolate’ın dördüncü butik mağazası İstanbul Erenköy’de açıldı. Bağdat Caddesi’nin merkezinde açılan mağazada çikolata satın alabilirsiniz ya da baharın ılık günlerinde birbirinden lezzetli cupcake’ler ile keyif yapabilirsiniz.

Lovells Erenköy’deki yeni mağazasında bu baharda eğlenceli bir keşif fırsatı sunuyor. Mağazada özel yaprak dünya çayları ve espresso bazlı kahve çeşitleri servisi yapılıyor. Bu içeceklere Lovells sütlü, bitter ve %70 bitter çikolatalar ile cupcake’ler eşlik ediyor. Tuzlu ve tatlı gurme cupcake çeşitleri arasında limonlu, portakallı, frambuazlı, hindistancevizli, vanilyalı ve çikolatalılar bulunuyor. Ayrıca sütlü ve bitter çikolataya batırılmış çilek ve biscottiler de damak zevkine düşkün olanları bekliyor.

Lovells’a özel, dayanılmaz lezzetli ganaj dolgularda; yüzde yüz doğal frambuaz, vanilya, limon, portakal, bergamot ve çay özleri ile kahve özü bulunuyor. Antep fıstıklı, fındık kremalı, sütlü ve bitter çikolatalı ganaj dolgular da, vazgeçilmez klasiklerden…

İstanbul’da Erenköy, Etiler, Nişantaşı ve Akbatı AVM’deki mağazaları ile hizmet veren Lovells Chocolate’ın pralin, madlen, napoliten, special, bark çikolata, badem fıstık draje ve tablet çeşitleri bulunuyor.

www.lovellsbutik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT