Lüks La Mer duygusunu, The Body Serum, The Body Lotion ve The Body Créme ile tüm vücudunuzda yaşayın!

Alışveriş Alışveriş Lüks La Mer duygusunu, The Body Serum, The Body Lotion ve The Body Créme ile tüm vücudunuzda yaşayın!

Tarihler: 24 Mart 2008 Pazartesi ~ 25 Mart 2008 Salı

Firma: De La Mer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2008 ~ Mar 25, 2008
Lüks La Mer duygusunu, The Body Serum, The Body Lotion ve The Body Créme ile tüm vücudunuzda yaşayın!
Vücudunuzu Efsanevi Créme De La Mer’in Vücut Ürünleri İle Yenileyin!..
Dünyanın önde gelen cilt bakım markası Créme de La Mer vücudunuzu baştan yaratacak vücut bakım ürünleriniyle sizi lüksle sarmalıyor.
Dünyada bağımlı müşteri listesine sahip nemlendiricilerden biri olan Créme de La Mer ailesinin bu üç mükemmel vücut bakım ürünü birbirini bütünleyen ve etkisini artıran iksir niteliğinde; vücut için geliştirilen ilk serum olan The Body Serum, cildi ipeksileştiriyor, pürüzlü cilt tonunu ve renk değişimini düzenliyor. The Body Lotion ise zengin ve etkili içeriği ile tek bir uygulamada dahi cilde derin bir şekilde nüfuz ederek uzun süreli nem sağlıyor ve kadifemsi bir yumuşaklık kazandırıyor. La Mer’in iki tescilli içeriği Mavi Suyosunu FermentiTM ve Mikro Suyosunu KompleksiTM barındıran The Body Créme, ciltteki kuruluk ve nem kaybı endişelerine etkili bir çözüm getirirken aynı zamanda vücudu sıkılaştırıyor.
Geliştirildiğinden bu yana, bağımlı müşteri listesine sahip Créme de La Mer’in vücut serisi; The Body Serum (Vücut Serumu), The Body Lotion (Vücut Losyonu) ve The Body Créme (Vücut Kremi) birlikte kullanıldığında cilde doğal bir güzellik veriyor.

The Body Serum - Vücut Serumu
Özellikle omuz, eller ve bacaklar gibi hassas ve açıkta kalan bölgelerinde güneş ve yaş’ ın etkisiyle vücut derisinde, kılcal damarlarda oluşan noktaları iyileştirmek üzere formülize edilen The Body Serum, denizden gelen bitki özlerinin ve botaniklerin düzeltici ve besleyici özelliklerinden yararlanarak La Mer’in özel ‘Ayrıştırılmış Suları’ yolu ile cilde nüfuz ediyor. Bir kez uygulandıktan sonra yoğun bir şekilde onarım sağlayarak ciltte meydana gelen tüm olumsuzlukları gideriyor. Düzenli kullanımda ise renk değişimlerini, kılcal damarları azaltıyor ve gelecekte oluşmasını engellemeye yardımcı oluyor. Cildinizi gençleştirerek berraklığı, pürüzssüzlüğü ve esnekliği yeniliyor.

The Body Lotion - Vücut Losyonu
The Body Serum kadar güçlü ve lüks olan The Body Lotion şaşırtıcı bir şekilde uzun süreli nemlendirme sağlıyor. The Body Serum’u takiben uygulanacak şekilde geliştirilen The Body Lotion cildi nem kaybına karşı koruyarak, kaşıntı veren kuruluğu önlüyor. Cildin kendi nem dengesini koruyup destekliyor ve cilde rahatlatıcı besleyiciler veriyor. Bu sayede cilt görülmemiş bir şekilde pürüzsüzleşiyor. Cilt bakımında yeni bir çağ başlatan The Body Lotion’ın içerisinde bulunan La Mer’in özel ‘Ayrıştırılmış Suları’ yoluyla, vücut derisindeki her bileşen bu besleyici taşıyan sularla enerji yükleniyor ve yoğun nem kazanıyor.

The Body Créme -Vücut Kremi
Anında cildi rahatlatan ve uzun süreli nemlendirme sağlayan La Mer The Body Créme olağanüstü zengin vücut nemlendiricilerinden oluşuyor. La Mer’in iki tescilli içeriği Mavi Suyosunu FermentiTM ve Mikro Suyosunu KompleksiTM sayesinde daha da kuvvetlendirilmiş olan vücut kremi, aynı zamanda sıkılaştırma özelliğine de sahip. La Mer’in temel taşlarından olan Bio-fermentasyon ve deniz yosunu ile yaratılan bu ürün “Kavanozdaki deniz yosunu demeti” olarak adlandırılıyor. The Body Créme ciltteki kuruluk ve nem kaybı endişelerine etkili bir çözüm getiriyor. Düzenli kullanımda The Body Créme ciltteki mat görüntüyü ve kuruluğu yok eder,cildin baştan aşağıya parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar.

The Body Lotion, 200 ML
Önerilen Perakende Satış Fiyatı: 335,00 YTL
The Body Serum, 125 ML Önerilen Perakende Satış Fiyatı: 385,00 YTL
The Body Créme, 400 ML Önerilen Perakende Satış Fiyatı: 445,00 YTL
La Mer, aşağıda belirtilen noktalarda satılmaktadır;
Beymen Akmerkez/İstanbul – Beymen
İstinye Park/İstanbul – Beymen
Kavaklıdere/Ankara
Harvey Nichols/İstanbul
Boyner Suadiye/İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT