Lumina Koleksiyonu ile Yoga, Pilates ve Jimnastik Ayrıcalıklı

Alışveriş Alışveriş Lumina Koleksiyonu ile Yoga, Pilates ve Jimnastik Ayrıcalıklı

Tarihler: 01 Mart 2012 Perşembe ~ 01 Mayıs 2012 Salı

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2012 ~ May 1, 2012

adidas Lumina Koleksiyonu ile yoga, pilates ve jimnastik yapmak çok ayrıcalıklı

adidas’ın yoga, pilates ve jimnastik sporu ile ilgilenenlere özel geliştirdiği Lumina Koleksiyonu’nda vücudu saran, yumuşacık ve dökümlü, yüksek kaliteli kumaşlardan üretilen tekstil ürünlerinden, çanta ve ayakkabılara kadar pek çok seçenek bulmak mümkün.

adidas “kendine güven sadece bir his değildir” diyor ve yoga, pilates ve jimnastik tutkunları ile bu sporları bir hayat biçimi haline getirmek isteyenlere özel geliştirdiği Lumina Koleksiyonu’nu kadınların beğenisine sunuyor. adidas Women’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Lumina Koleksiyonu, vücudu saran, esnek ve dökümlü yapısıyla yoga, pilates ve jimnastik yaparken daha rahat ve uyumlu performans göstermeye yardımcı olabilecek nitelikte pek çok ürün içeriyor. Her bir ürün fonksiyonel, pamuklu ve dayanıklı kumaşları ile fark yaratıyor.

b>Enerji veren renkler
adidas Lumina Koleksiyonu’ndaki ürünlerin canlı renkleri enerjisiyle de ruhu hareketlendiriyor. Koleksiyon renkleri arasında ilk bakışta mavi, mor ve fuşya göze çarpıyor. adidas Lumina Koleksiyonu’ndaki ürünler, hayatın kaynağını temsil eden “Source”, kaynaktan gün ışığına çıkan vücudu temsil eden “Stream” ve dağlık araziden düzlüğe taşınan nehri tanımlayan “River” olmak üzere üç ana konsept altında toplanıyor.

Şıklık ayrıntılarda gizli
Daha yakından incelendikçe görülen nakışlı ip geçirme delikleri, metalik baskılı logolar, yeni fermuar sistemleri, çift renkli bağcıklar ve feminen kesimler, genel olarak minimal ve asil bir tasarımın hakim olduğu adidas Lumina Koleksiyonu’nun dikkat çeken detayları arasında yer alıyor. Grafik baskılarda simetri ve spiritüel yağmur temaları öne çıkarken, özellikle çanta ve üstlerde yatay çizgiler göze çarpıyor.

63 TL ile 165 TL arasında değişen fiyatlarda, kadınlara pek çok farklı seçenek sunan adidas Women’s Training İlkbahar/Yaz 2012 Lumina Koleksiyonu, adidas mağazalarında meraklılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT