Luna’dan Sihirli lezzetler!

Alışveriş Alışveriş Luna’dan Sihirli lezzetler!

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2009 Cuma

Firma: Luna

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 8, 2009
Luna’dan “Sihirli” lezzetler!
Margarin sektöründe “sürekli yenilik” vizyonuyla değişim yaratan Luna’nın, yenilenen ürünleri “Luna” ve “Luna Tereyağı Lezzeti” sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor.

Margarin sektörüne “sürekli yenilik” sloganıyla öncülük eden Luna, tüketicilerin beklentileri doğrultusunda yeniliklerine devam ediyor. Luna’nın görünümü ve lezzeti yenilenen ilk ürünleri “Luna Kase” ve “Luna Paket” oldu. Yapılan pazar araştırmaları doğrultusunda yenilenen Luna, daha yumuşak ve lezzetli haliyle tüketime sunuldu.

Luna’nın kase ve paket ambalajında renkli ve göz alıcı değişiklikler yapıldı. Tamamen bitkisel olan, “Trans Yağ” ve kolesterol içermeyen “Luna” sağlıklı ve lezzetli yeni halinin yanı sıra, bunları bütünleyen ambalajıyla da mutfaklara girmeye hazır.

Luna’nın yenilediği bir başka ürün ise “Luna Tereyağı Lezzeti”. Üretiminde tamamen bitkisel yağlar kullanılan “Luna Tereyağı Lezzeti”, tereyağı lezzetinden vazgeçemeyen ama kolesterol konusunda da hassas olan tüketicilere hitap ediyor. Uzun çalışmalar sonucunda geliştirilen “Luna Tereyağı Lezzeti”, tereyağının vazgeçilmez tadını sağlıkla birleştiriyor.

Luna’nın benzersiz lezzetiyle yaratılan yeni tadlar, www.sihirlilezzet.com adresli web sitesinde Luna tutkunlarıyla buluşuyor. Yemeklerden tatlılara Luna’lı sihirli tarifler, mutfakta yeni mucizeler yaratmanın ipuçlarını veriyor. Luna tüm mecralarda etkin yürütülen yeni reklam kampanyasıyla da lezzet tutkunlarını “Sihirli lezzet”e davet ediyor.

Yaklaşık 20 yıldır margarinin Türk mutfağındaki geleneksel kullanımına sadık kalarak tüketicilerinin lezzet alışkanlıklarını belirleyen Luna, ürün yenileme çalışmalarında Türk insanının damak tadını dikkate aldı. Uzmanların tüketicilerle yaptığı tat, koku, yumuşaklık testlerini başarıyla geçen Luna, sektöründeki “yenilikçi ve öncü” rolünün bilinciyle 2009’da da yeniliklerine devam edecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT