Lush’ın Seyahat İçin Pratik Ürünleri

Alışveriş Alışveriş Lush’ın Seyahat İçin Pratik Ürünleri

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 17 Temmuz 2012 Salı

Firma: Lush

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

Yeniden tatil dönemi yaklaşırken, seyahat için gerekli malzemeleri bulmak bir zorunluluk haline gelir. Akmayan, yanınızda taşıyabileceğiniz, ambalajsız, hafif, kullanımı kolay, katı olduğu için koruyucu katkı maddesi içermeyen ve oldukça etkili Lush ürünleriyle, yolculuğunuzu rahat geçirebilirsiniz.

Lush’a patentli yeni ürünü, minik tabletler şeklindeki diş macunlarını artık her zaman yanınızda taşıyabileceksiniz. Dirty Toothy Tabs ile dişleriniz her zaman temiz ve ferah kalırken, yüzlerce boş diş macunu tüpünün çevreye verdiği zararı da önlemiş olacaksınız. İçerisindeki sodyum karbonat dişlerinizi temizlerken, krem tartar beyazlatıp, nane de ferahlık hissetmenizi sağlayacaktır. El çantaları için ideal bir ürün (11 TL).

Lush’a patentli bir diğer yaratıcı ürün grubu katı şampuanlar ve saç kremi ise, bagajlarda sıvı şampuanların akması ve ağırlığı derdinden sizi kurtarıyor. Her biri 55 gr ama ortalama 80 kullanımlık, ambalajsız, koruyucu katkı maddesi içermeyen katı şampuanlardan Squeaky Green, kafa derisi temizliği için de idealdir. Kir ve yağı arındırıp, parlaklık verirken, kafa derisini uyarıcı, saç köklerine kan dolaşımını artırıcı, mikrop öldürücü, kepeğe karşı etkili, ısırgan otu, çay ağacı, gül ve mavi papatya özü içerir (27 TL).

Saçı besleyip, yumuşatma amaçlı kalıp saç nemlendiricisi Jungle ise nem vermesi ve beslemesi için kakao yağı, soya lecithin ve avakado; esneklik için muzun yanısıra, saç dokusu için yararlı vitamin, mineral zengini incir; antiseptik, yağ dengeleyici vetivert ve hoş kokulu ylang ylang içeriğiyle, tatiliniz için ideal bir seçenek (13 TL).

Tatillerde kabus haline gelen kuruyan ciltler için, aynı zamanda da kese etkili kalıp şeklindeki, duşta kullanabileceğiniz body butter Buffy, tatil döneminizde vazgeçilmeziniz olacaktır. Öğütülmüş badem kabuğu, pirinç ve aduki fasülye ile selülitlerinizle savaşırken, limon yağı ile cildinizi sıkılaştırıp, kakao ve shea yağı ile cildinizin her zaman nemli kalmasını sağlayacaktır (27 TL).

Her zaman el çantanızda parfüm taşımayı arzu edip, ağırlığından ya da seyahat engellerinden dolayı taşıyamıyorsanız (örneğin uçakta), işte size Lush’tan farklı kokulardaki Gorilla parfüm serisinden iki alternatif: Elemi, patçuli ve portakal yağı içerikli 12 gr’lık Karma Atomizer (36 TL) ya da jojoba yağı bazlı Karma katı parfüm (25 TL). Karar sizin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT