Lut Gölü`nün Tuzlarından Yapılan Mucize Krem: LCN Mineral Care

Alışveriş Alışveriş Lut Gölü`nün Tuzlarından Yapılan Mucize Krem: LCN Mineral Care

Tarihler: 01 Aralık 2009 Salı ~ 01 Ocak 2010 Cuma

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2009 ~ Oca 1, 2010
Mineralin tüm yararı, ellerinizde LCN Mineral Care
Lut Gölü`nün tuzlarından yapılan mucize krem LCN Mineral Care

Sağlıklı kozmetik ürünleriyle dünyanın her yerinde tercih edilen ünlü Alman markası LCN`den, el bakımı için mucize bir ürün olan yepyeni Mineral Care...
Ellerinizin hiç olmadığı kadar yumuşak ve bakımlı olması için gereken her şeye sahip Mineral Care, içeriğindeki mineral tuzlarla, çok kuru eller için yüksek nemlendirme özelliğine sahip. İçindeki ölü deniz tuzları çok kuru, hassas, ince ve ciltler için birebir.

LCN Mineral Care, ellerinizin şimdiye kadar şahit olmadığı bir bakım ve nemlendirme sunuyor. Dünyanın en tuzlu suyuna sahip "Lut Gölü"nün tuzlarından yapılan bu mucize krem, kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildin su tutmasını sağlıyor. İçerdiği sodyum ve sülfür doğal antiseptik olarak cildin iyileşmesine yardımcı oluyor. Ayrıca sodyum cilde yıpratıcı etkisi olabilecek suyu yumuşatıyor.

Ölü Deniz Dünya`nın en tuzlu suyudur ve bir okyanus suyundan 5-6 kat fazla tuz içerir. Yunan tarihinde Ölü Deniz olarak deniz İslam tarihinde Lut Gölü olarak bilinilmektedir. Tuz oranı %23-25 kadardır. Bu tuzlar magnezyum, potasyum, kalsiyum klorit, bromit, demir, manganez ve sülfür bakımından çok zengindir. Magnezyum klorürden dolayı su, kaygan ve yağlı bir his verir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT