LUXURIA’dan Uzakdoğu Esintisi

Alışveriş Alışveriş LUXURIA’dan Uzakdoğu Esintisi

Tarihler: 31 Temmuz 2008 Perşembe ~ 15 Ağustos 2008 Cuma

Firma: LUXURIA

Adres: Abdi İpekçi Cad. Arman Palas No:7 Daire:3-5 Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 296 66 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2008 ~ Ağu 15, 2008

LUXURIA’dan Uzakdoğu Esintisi

Lalique “China Mood” Serisi, Uzakdoğu’nun Gizemli Dünyasını Evinize Taşıyor.

Kristal dünyasının tartışılmaz markası Lalique’in özel serisi China Mood’un değerli tasarımları, dünya markalarının İstanbul’daki adresi Luxuria’dan evinizin en güzel köşelerine konuk oluyor.
Lalique, China Mood koleksiyonunda Uzakdoğu’nun ölümsüz sembollerini çağdaş yorumlarıyla yeniden hayata geçiriyor. Asya’nın kalbinden esinlenerek yaratılan koleksiyonda, Doğu’nun gizemli ve özel sembolleri, kristalin asil dünyasıyla buluşuyor.

Kristalin saflığı, Lalique’in yeteneği ve ustalığıyla, Asya kültürünün kutsal sembolleri, vazolar, kaseler ve karaflarda kırmızı ve amber renkleriyle muhteşem bir görsel festivale dönüşüyor. Çin’deki uğur, koruma ve rehber varlıklar olarak tanımlanan ejderha ve yılan ile yelpaze, fener ve bambu ormanlarından esinlenerek hazırlanan koleksiyonda, geleneksellik bir sanatçı ruhunun hassas yorumlarıyla sunuluyor. Sınırlı sayıda üretilen özel tasarımların bulunduğu koleksiyonda, ev aksesuarlarının haricinde küpe ve pandantif gibi takılar da yer alıyor.

Lalique markasını İstanbullularla buluşturan Luxuria, kristalin ölümsüzlüğünü evlerinde ve bedenlerinde yaşatmak isteyenler için birbirinden güzel alternatifler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT