M. Asam`dan Çifte Sevgililer Günü Hediyesi

Alışveriş Alışveriş M. Asam`dan Çifte Sevgililer Günü Hediyesi

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: M. Asam

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

M.ASAM’DAN ÇİFTE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ: 15 ŞUBAT’A KADAR M.ASAM ERKEK BAKIM SERİSİNİN YANINDA M.ASAM MEN EL ÇANTASI HEDİYE

Bilinen en güçlü antioksidan olan Üzüm çekirdeği ekstresi OPC’nin Anti-aging’teki etkinliğini Alman teknolojisi ile birleştiren M. Asam, erkek bakım serisinde de iddialı.

15 Şubat’a kadar Soft Cleaning Gel (Yumuşak Temizleme Jeli), Face&Shower Peeling (Yüz ve Vücut Peelingi), After Shave Balsam (Traş Sonrası Kremi), Hair&Body Gel (Saç ve Vücut Şampuanı) ve Eau de Parfum’den oluşan M. Asam erkek serisini aldığınız takdirde sevgilinize M.Asam Men El Çantası da hediye etme şansına sahip olacaksınız.

Eczanelerde bulabileceğiniz M.Asam Soft Cleaning Gel (Yumuşak Temizleme Jeli), içeriğindeki Üzüm çekirdeği ekstresi, Üzüm çekirdeği yağı ve Panthenol ile cildi canlandırır. Temizleme jeli cilde nazikçe bakım yapar ve temizler. M.Asam Face&Shower Peeling (Yüz ve Vücut Peelingi), içeriğindeki mikropartiküller, Üzüm Çekirdeği Ekstresi, Aloe Vera ve Panthenol ile cildin gözeneklerini derinlemesine temizler, ölü dokudan arındırır ve kan dolaşımını hızlandırır.

M.Asam After Shave Balsam (Traş Sonrası Kremi), içeriğindeki Üzüm çekirdeği ekstresi, Üzüm çekirdeği yağı, Shea Butter, Panthenol, Hyaluronik asit, vitamin E ve vitamin B3 ile cildi serbest radikallere karşı koruyarak nem seviyesini muhafaza eder. Özellikle traş sonrası cildin bakımına katkı sağlar, zengin içeriği ile cildin erken yaşlanmasının geciktirilmesine yardımcı olur. M.Asam Hair&Body Gel (Saç ve Vücut Şampuanı) hem saç hem de vücut için kullanılabilir. Üzüm çekirdeği ekstresi,Üzüm çekirdeği yağı,Aloe Vera vitamin E gibi zengin içeriklere sahiptir. Saçı ve cildi nazikçe temizleyerek hoş kokusu ile enerji ve canlılık verir. Eau de Parfum, kişniş ve kakulenin keskin büyüsüyle, uyarıcı taze bir koku olup, kendinden emin, aura için duyulara hitap eden fresh ve erkeksi bir karışımdır. Pozitif güç vererek hisleri canlandırır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT