Maceracı Ruhlar için En Güzel Yeni Yıl Hediyeleri Columbia’da

Alışveriş Alışveriş Maceracı Ruhlar için En Güzel Yeni Yıl Hediyeleri Columbia’da

Tarihler: 08 Aralık 2009 Salı ~ 08 Ocak 2010 Cuma

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2009 ~ Oca 8, 2010

Yılbaşı yaklaşıyor. Özel bir hediye arıyorsunuz. Columbia imdadınıza yetişiyor. Dünyanın bir numaralı outdoor markası Columbia yılbaşı hediye alternatifleri ile size birçok seçenek sunuyor.

Sevdiklerinizin ister şehirde, ister outdoor aktivitelerinde ve kayak yaparken kullanacağı birbirinden farklı ürünler Columbia’da… Polardan kar botlarına, şapkalardan kayak montlarına kadar alternatif birçok ürün sunan Columbia heyecan, rahatlık ve şıklığı bir arada vaad ediyor.

Columbia yeni sezon koleksiyonunda, kış sporlarına uygun yeni tasarım ve modelleriyle ekstrem sporlar yaparken de şık görünmeyi mümkün kılıyor! Hem eğlenmeyi seven hem de tarzına önem verenler Columbia ile spor yaparken de sıradanlıktan kurtuluyor. Ayrıca ıslak koşullarda kuru kalmayı sağlayan Omni-Tech™ teknolojisine sahip ürünler, sporu konforlu hale getiriyor.

Teknolojik detayları ile dikkat ve ilgi çeken Columbia ayakkabı koleksiyonu, yürüyüşleriniz sırasında sizi rahat ettiren, hafif ve darbe emici Techlite™ teknolojisi ile fark yaratıyor.

Columbia’nın eldiven, şapka ve atkıdan oluşan aksesuar koleksiyonu, diğer Columbia ürünlerinde olduğu gibi outdoor ihtiyaçlarınızı karşılayacak performans alt yapısına sahip. Outdoor donanımını tamamlayan aksesuar koleksiyonu güzel bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Kaşifler ve macera tutkunları yeni yılı Columbia ile karşılıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT