Magicform 2011 Yaz Koleksiyonunu Açtı

Alışveriş Alışveriş Magicform 2011 Yaz Koleksiyonunu Açtı

Tarihler: 28 Haziran 2011 Salı ~ 28 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2011 ~ Tem 28, 2011

Dünya modasını iç giyimde de takip etmeyi tercih kadınlar için hazırlanan MAGICFORM 2011 Yaz koleksiyonu, farklı tasarım ve beden alternatifleri ile beğeninize sunuldu.

“Çiçeklerin Sihirli Dünyası” isimli koleksiyonda, sezonun modası çiçekler farklı ton ve şekillerde hayat buldu. Fırfır detayları ile hazırlanan düşük bel külotlar çocuksu çekicilikleri ile ön plana çıkarken, “cup cake” paketleri ile kendinizi şımartmanıza yardımcı olacak. Göz bandı ile takım olarak da kullanabileceğiniz soft renkler ile tasarlanan pijama takım ise, yaz aylarının yumuşak ve naif hissine gönderme yapıyor. Büyük pembe çiçeklerden ilham alınarak hazırlanan ve gri ağırlıkta fisto ile tasarlanan şortlu takımlar “Relax At Home” koleksiyonunun başrol oyuncuları.

“Marine Koleksiyonunda” yer alan ve çapa aksesuarları ile detaylandırılan sutyen ve külotlar, temaya uygun olarak kırmızı, lacivert ve beyaz renklerin egemenliğinde. 3’lü paket olarak da tercih edebileceğiniz külotlardaki deniz temasının etkisi, renk ve aksesuarlarda kendini belli ediyor. Dönemin vazgeçilmez rengi beyaz ve el işi ile hayat bulan koton gecelikler, gündüz sahilde de giyebilmeniz için tasarlandı.

İç giyimin, dış giyime olan yolculuğu bu sezon da tüm hızı ile devam ederken, MAGICFORM deri ve dantel detaylı bel korseleri ile içinizdeki dişiyi gözler önüne serebilirsiniz.

MAGICFORM 2011 Yaz koleksiyonunu, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı ve Kanyon AVM’de bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT