Magicform`da Korse Zamanı

Alışveriş Alışveriş Magicform`da Korse Zamanı

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

59 seneden beri kadınların en yakın sırdaşı olan Magicform, korse koleksiyonu ile fonksiyonelliğin ve şıklığın önemini bir kez daha vurguluyor

İç dünyasında fonksiyonelliği, şık tasarımlar ile birleştirmek isteyen kadınlar için tasarlanan Korse Koleksiyonunda yer alan ürünler, yumuşacık dantelin egemenliği altında.

Pudra, siyah, mor, lacivert, ekru ve beyaz renklerle hazırlanan koleksiyonda, korsenin sadece işe yararlığı değil aynı zamanda da şık dokunuşları ortaya çıkıyor.

Her dönemin favori rengi olan siyah ve yumuşacık dantelin kombinasyonu ile tasarlanan ve leopar desenleri ile hayat bulan tasarım, Animal Print serisinde baş rolü oynuyor.

Sade çizgileri tercih eden kadınlar için hazırlanan ve yine siyah renk kullanılarak hazırlanan korse , taş detayları ile dikkat çekiyor.

Magicform Özellikli Ürünler serisinde yer alan, ten, beyaz ve siyah renkler ile hayata geçen koton ve likra ağırlıklı tasarımlarda ise, tamamen fonksiyonellik ön planda.

Özellikle elbiselerin içerisine giyilmek üzere tasarlanan kupları ve bedenleri marka tarafından kişiye özel olarak da ayarlanabilen ürün, kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Magicform ürünlerini, seçkin iç giyim mağazalarında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde ve markanın Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT