Magicform ile Kolej Zamanına Geri Dönmeye Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Magicform ile Kolej Zamanına Geri Dönmeye Hazır mısınız?

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 08 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eki 8, 2011

Eylül ayında okulların açılması ile beraber Kolej dönemine gönderme yapan MAGICFORM tasarımcıları, “Back to School” koleksiyonu ile moda ve dönemin mükemmel kombinasyonunu kutluyorlar.

Ekose desenin lacivert ve kırmızı renkler ile canlandırdığı takım, fırfır detayları ile hayat buluyor. Gri ve pembe renklerle tasarlanan takımlar ise yumuşak çizgileri tercih eden genç kızlar ve kadınlar için hazırlandı. Çocuksu ruhunun her daim hayatında olmasını tercih edenler, MAGICFORM’un sevimli hayvan desenli ürünlerini çok sevecekler.

MAGICFORM’un 2011/2012 Sonbahar - Kış koleksiyonun ilk ürünlerini, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı ve Kanyon AVM’de bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

www.magicform.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT