Magicform İle Ofis Şıklığınızı Tamamlayın

Alışveriş Alışveriş Magicform İle Ofis Şıklığınızı Tamamlayın

Tarihler: 29 Mart 2012 Perşembe ~ 29 Mayıs 2012 Salı

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2012 ~ May 29, 2012

Ofis şıklığınızı tamamlamak hiç bu kadar tutkulu olmamıştı!

Arjantin ve İspanya’nın tutku dolu dokusundan ilham alınarak hazırlanan MAGICFORM 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile ofis şıklığınızı tamamlamak için hazırmısınız?

Ofise giderken seçeceğiniz kıyafet kadar, iç çamaşırı takımlarınız da gününüzün keyifli geçmesi için önemlidir. MAGICFORM 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan, farklı kesimlerde tasarlanan ürünler, motivasyonunuzu arttırmanız ve kıyafetlerinizin olması gerektiği gibi mükemmel görünmesi için birebir.

Büyük göğüslü kadınların kurtarıcısı olan ve hareket özgürlüğü sağlayan minimizer sutyenler, küçük göğüslü kadınlar için hazırlanan su dolgulu tasarımlar, özellikle seçimlerini gömlekten yana kullananlar için listenin ilk sırasında yer alıyor. Pantolon ve etekler ile yapacağınız kombinler ile uyum sağlayacak dikişsiz, yüksek bel, string ve brief kesimlerle, geniş bir renk yelpazesinde hazırlanan külot koleksiyonu ise şıklığınıza son dokunuşu yapacak.

Klasikten uzak bir tarzı benimseyenlerdenseniz, animal print ile hayat bulan takımları ve farklı renklerde tasarlanan body’leri tercih edebilirsiniz.

Ofis şıklığınızı tamamlamak için MAGICFORM’un 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. .

www.magicform.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT