Magicform ile Pembe Rüyalar

Alışveriş Alışveriş Magicform ile Pembe Rüyalar

Tarihler: 02 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 02 Temmuz 2012 Pazartesi

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2012 ~ Tem 2, 2012

Bahar aylarının olmazsa olmaz rengi pembe ile hayat bulan MAGICFORM tasarımlarını gördünüz mü?

Magicform’un, bahar aylarının vazgeçilmez rengi pembe ile tasarladığı iç çamaşırı ve gecelik takımları, hem gündüz hem de gece şıklığınızı tamamlıyor. Detaylarda kullanılan çiçekler, pembe rengin doğasına romantik bir dokunuşta bulunurken, 2012 İlkbahar/Yaz sezonunun vazgeçilmezi “floral” desenleri de dış giyimde olduğu kadar iç giyimde de kullanmanızı sağlıyor.

Markanın tasarımcılarının, saten, ipek ve koton kumaşlar kullanarak hayata geçirdiği sutyenler, farklı göğüs ölçülerindeki kadınlara hitap ederken, string, brief ve klasik kesim külotlar, “mix&match” fırsatı ile kendi stilinizi yaratmanıza olanak veriyor.

Magicform koleksiyonları, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT