Magicform ile Sımsıcak Bir Kış

Alışveriş Alışveriş Magicform ile Sımsıcak Bir Kış

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Oca 8, 2011

MAGICFORM ile Sımsıcak Bir Kış

Kış aylarının soğuk havasını, içinizi ısıtacak seksi ve spor ürünler ile geçirmenizi sağlamak için hazırlanan MAGICFORM koleksiyonu, 58 yıllık tecrübenin yansımasını sunuyor.

MAGICFORM, sımsıcak tutan atletlerden, tight’lara, polar sabahlıklardan, yumuşacık ipek iç çamaşırlara kadar geniş bir yelpazede sunduğu Kış 2010 koleksiyonunu, Nişantaşı Valikonağı ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarında, kendinin değerini bilen kadınlar için tasarladı.

İpek ve yün karışımı ile siyah ve beyaz renklerde tasarlanan atletler, şehrin soğuk havasına karşı koymak ve kayak döneminde kullanılmak için hazırlandı. Siyah, krem, bej, kahverengi, füme ve antrasit renklerle kotondan tasarlanan klasik, binici modeli ve derili tightların yanı sıra, mavi, kahverengi ve gri leopar desenli tightlar, sezonun modasına ışık tutuyor.

“Relax at Home” serisinde yer alan kartopu ve çiçek desenli polar sabahlık ve takım çoraplar ise, kırmızı, fuşya, mavi, nil yeşili ve ekru renklerle hayat buldu.

Markanın Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu tarafından, kadın tenine en yakın kumaş olarak bilinen ipek ilehazırlanan iç çamaşır takımlarında somon, ekru ve siyah renkler ön plana çıkıyor.

MAGICFORM ürünlerini, seçkin iç giyim mağazalarında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde ve markanın Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarında bulabilirsiniz.

www.magicform.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT