Magicform’dan Unutulmaz Yılbaşı Hediyeleri

Alışveriş Alışveriş Magicform’dan Unutulmaz Yılbaşı Hediyeleri

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Ara 31, 2011

Magicform, yepyeni bir senenin heyecanını, Yılbaşı Hediye Koleksiyonu ile yaşatıyor!

İç giyim tasarımları ve özel günler için hazırladığı farklı hediye alternatifleri ile öne çıkan Magicform, Yılbaşı Hediye Koleksiyonu ile, yine unutulmaz ve farklı tasarımlara imza attı.

Yeni yılda şans getirdiğine inanılan geleneksel kırmızı külot seçeneğini tercih eden kadınlar için hazırlanan ürünler, Magicform tasarımcılarının farklı bakış açıları ile yorumlandı. Dantelin siyah ve kırmızı ile uyumu ön planda yer alırken, tülün feminen dokusu masum ve bir o kadar da kadınsı bir duygu yaratıyor.

Klasikten uzak hediyeleri tercih eden sevdiklerinizi mutlu etmek için, Cup Cake, Kalp, Noel Baba Çorabı, Şampanya Kadehi, Telefon Kılıfı ve Top şeklinde hazırlanan ambalajlarla tasarlanan külotlar ise, yine dönemin vazgeçilmezi kırmızı rengin egemenliğinde.

Yılbaşı şarkıları çalan özel müzikli külotlar, uyku gözlükleri ve bacak bantlarına göz atmadan yılbaşı alışverişinizi tamamlamayın!

Yeni bir yıla, sevdiklerini de mutlu ederek merhaba demek isteyenler için tasarlanan MAGICFORM ürünlerini, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

www.magicform.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT