Magnum Çikolata Altı Farklı Çeşidiyle Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Magnum Çikolata Altı Farklı Çeşidiyle Türkiye’de

Tarihler: 15 Ekim 2007 Pazartesi ~ 16 Ekim 2007 Salı

Firma: Magnum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2007 ~ Eki 16, 2007
Lider dondurma markası Algida, 2 Ekim 2007 tarihinde İstanbul Four Seasons’da yaptığı basın toplantısında Magnum Çikolata ile çikolata sektörüne girdiğini açıkladı. %100 benzersiz bir lezzet deneyimi sunan Magnum Çikolata, tüketicisine “Asla Daha Azıyla Yetinme” diye sesleniyor.

Magnum Çikolata altı farklı çeşidiyle Türkiye’de
Endüstriyel dondurma sektörü lideri Algida, 2 Ekim 2007 tarihinde İstanbul Four Seasons’da düzenlediği basın toplantısında çikolata sektörüne girdiğini açıkladı. Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar, Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer ve Magnum Marka Müdürü Leyal Eskin Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, Magnum Infinity, Magnum Essence ve Magnum Praline’den oluşan seriyle toplam 6 farklı çeşit Magnum Çikolata’nın Ekim 2007’den itibaren tüm Türkiye’de satışa sunulacağı belirtildi.

Magnum’un tutku yaratan çikolatasını “%100 Magnum Çikolata” iddiasıyla tüketiciye sunduklarını söyleyen Algida yetkilileri, ürünü İtalya, İspanya, Portekiz ve Avusturya’dan sonra Türkiye’de tüketici ile buluşturacaklarını açıkladılar. Toplantıda ayrıca, İtalya’da üretilen ürünün dünyanın en seçkin yetişkin çikolatası olarak bilindiği ve keyif evreninin vazgeçilmez bir parçası olduğu dile getirildi.

Ürünün, her ısırıkta kimseyle paylaşılamayacak kadar eşsiz bir lezzet deneyimi sunduğunun altını çizen Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer, Magnum Çikolata ile tüketicilerine “Asla Daha Azıyla Yetinme” çağrısında bulunduklarını söyledi. Dinçer şöyle devam etti: “Tüm dünyada benzersiz dokusu ve ipeksi kıvamıyla tanınan ürünümüzün damaklarda bağımlılık yarattığına yurtdışındaki deneyimlerimizle de şahit olduk.”

Magnum Çikolata ile Magnum’a yakışan bir başarı ile çalışacaklarını belirten Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar yeni bir kategoriye adım atmalarını şu sözlerle değerlendirdi: “Tüketicilerimiz tarafından çok beğenilen Magnum’un çikolatasını geçtiğimiz yıl İstanbul, İzmir ve Ankara’da satışa sunmuştuk. Ürünün gördüğü yoğun talep bizleri, hem ürün portföyünü hem de satış ağını genişletmeye teşvik etti. Çikolata tutkunları Magnum Çikolata’yı artık tüm Türkiye’de bulabilecekler.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT