MAID 7X24, çalışan bayanların imdadına koşuyor

Alışveriş Alışveriş MAID 7X24, çalışan bayanların imdadına koşuyor

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: MAID 7X24

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
MAID 7X24, çalışan bayanların imdadına koşuyor
Çalışan bayanların en büyük dertlerinden biri olan ev temizliği, MAID 7X24 ile artık çok kolay. Profesyonel bir anlayışla hizmet veren MAID 7X24, ev temizliği konusunda tüm bayanların yardımına koşuyor. Standart üniformasını giyen, eldiven, galoş ve bone kullanan MAID 7X24 görevlileri, tüm temizlik kimyasallarını ve sünger ya da bez gibi malzemeleri yanında getiriyor. Üstelik camlarınız gün içerisinde ayrıca gelen profesyonel bir teknisyen tarafından siliniyor.

İş hayatında çalışan bayanların en büyük sıkıtılarından biridir ev temizliği. Uzayan mesai saatleri ve trafik çilesi derken yorgun bir şekilde eve gelince ev temizliğine zaman kalmaz. Haftasonu ise dinlenmek, sosyal yaşama ve aileye daha fazla zaman ayırmak için iple çekilir. Ama artık bayanların ev temizliği konusunda endişe etmelerine gerek kalmadı. 444 7 724 numaralı telefondan HİZMET 7X24 çağrı merkezini arayarak gündelik temizlik işleriniz için MAID 7X24’ün profesyonel ekibinden yardım alabilirsiniz. Standart üniformasını giymiş, eldiven, galoş ve bone kullanan özel görevliler tarafından sağlanan günlük ev temizliği hizmeti olan MAID 7X24, profesyonel bir yaklaşımla çalışan bayanları ‘gündelikçi bulma’ telaşından kurtarıyor.

İçiniz rahat olsun, eviniz güvenilir ellerde
MAID 7X24 hizmetinden yararlandığınızda, tam anlamıyla profesyonel bir temizlik hizmeti alıyorsunuz. Evinize gelen temizlik görevlisi, o gün kullanacağı temizlik kimyasalları ve sünger ya da bez gibi sarf malzemelerini yanında getiriyor. Üstelik temizlik hizmetini almış olduğu eğitimin standartları dahilinde yerine getiriyor. Camlarınız ise gün içerisinde ayrıca gelen profesyonel bir cam teknisyeni tarafından siliniyor. Böylece siz de herhangi bir endişe yaşamıyor, sorumluluk üstlenmiyorsunuz. Ayrıca MAID 7X24’ten hizmet aldığınızda özel olarak yemek hazırlamak zorunda da kalmıyorsunuz, çünkü temizlik görevlisi kendi yemeğini yanında getiriyor.

MAID 7X24 hizmeti kapsamında 120 metrekareye kadar olan evler için hizmet bedeli KDV dahil 130 YTL’den başlıyor. İlave her metrekare için ise 1 YTL alınıyor. MAID 7X24’te temizlik ücretini kredi kartı veya havale ile ödeyebiliyorsunuz. Temizlik yapılacak evlere istenildiği takdirde aynı anda iki ya da daha fazla temizlik görevlisi de çağırılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT