Makyaj Trendi Gözlerinizden Okunacak!

Alışveriş Alışveriş Makyaj Trendi Gözlerinizden Okunacak!

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 27 Nisan 2012 Cuma

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Nis 27, 2012

Neon renkler, geleneksel kırmızılar, danteller, tüller derken, 2012 yılı makyaj modası şekillendi. Golden Rose ise bu sezonun vazgeçilmezleri arasında olan parlak metalik renkler ile makyaj trendlerine yön veriyor.

Golden Rose ürünleriyle gözlerinizi ön plana çıkararak, dudakları ise doğallıkla vurgulayan “doğala dönüş trendi”ne kolaylıkla uyum sağlayıp, pırıltılı bakışlar ve taze görünümünüz ile yılın en dikkat çekici kadını olacaksınız.

Renkli kozmetik trendine yön veren kozmetik markası Golden Rose, 2012 makyaj trendlerine damgasını vuracak pırıltılı-metalik far ve teninizle uyum sağlayan ruj renklerini güzelliğinize yansıtacak.

Sezonun makyaj modasında daha canlı ve parlak bakışlara kavuşmanın yolu nötr renkli, pırıltılı bir göz farı kullanmaktan geçecek. Hızlı ve kolay yapılan, cilde doğal ve taze bir görünüm kazandıran 2012 yılının makyaj modasında, gözler vurgulanarak, dudaklar doğal kalacak. Dünya kadınlarının renkli kozmetik öncüsü Golden Rose’un ürünleri ile bu trende kolaylıkla uyum sağlayabileceksiniz.

Dudaklarınızda nötr bir görünüm yaratmak için, pembemsi veya açık şeftali tonunda bir ruj kullanabilirsiniz. Hafif bir parlaklık dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacak.

Dudaklar out, gözler in!

Nötr ve pırıltılı renk seçeneklerinden oluşan Golden Rose Silky Matte Touch Eyeshadow, 14 farklı tonda rengi ile gözlerinize canlı bakışlar kazandıracak. Daha etkili bir görünüm elde etmek istiyorsanız, alt göz kapağınızın içine de ten rengi kalem çekerek daha derin bakışlar yaratabilirsiniz. İpeksi dokusu ve 14 farklı renk seçeneğiyle Golden Rose Silky Matte Touch Eyeshadow’a 9.50 TL’ye sahip olacaksınız.

2012 yılı makyaj trendlerinde göz makyajı, hem doğal hem de çarpıcı bakışlar yaratmak üzerine kurulu. Kirpiklerinizde 12 kata kadar dolgunluk ve uzunluk yaratacak Golden Rose Wonder Lash Maskara ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Göz kavisine uygun üretilen özel tasarım fiber fırçası ile kirpiklerinizi hiç olmadığı kadar dolgun gösterecek Golden Rose Wonder Lash Maskara’nın fiyatı 19.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT