Mangal Keyfine Ara Vermeyin

Alışveriş Alışveriş Mangal Keyfine Ara Vermeyin

Tarihler: 29 Ocak 2007 Pazartesi ~ 01 Şubat 2007 Perşembe

Firma: Weber

Telefon: 0 (216) 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2007 ~ Şub 1, 2007

Weber’in kömürlü mangalları ile ağzınıza layık ızgaralar yapabilirsiniz
Mangal keyfine ara vermeyin

Kış mevsimiyle birlikte soğuklar da geldi çattı. Ama bu soğuk havaları bile bahçenizde bambaşka bir keyfe dönüştürebilirsiniz. Nasıl mı? En son teknolojiden yararlanılarak üretilen Weber’in kömürlü mangallarıyla birbirinden lezzetli ızgaralar yapabilir, sevdiklerinizle birlikte eğlenceli sucuk partileri düzenleyebilirsiniz.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte havalar iyice soğudu. Dolayısıyla da sucuk ve sıcak şarap partileri hız kazandı. Yüzlerce kez mangal yapmış olsanız bile, soğukta yapılan mangalın yeri her zaman başkadır. Düzenlediğiniz partilerde hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız, soğuk havalarda kolay tutuşan kaliteli bir mangala sahip olmanız gerekir. Gardena-Dost tarafından ithal edilen Weber’in kömürlü mangalları, sahip oldukları patentli özellikleri sayesinde mangal yakmayı kolaylaştırarak sucuk partilerinize keyif ve kolaylık katıyor.

Şık tasarımıyla bahçelere estetik bir görünüm kazandıran Weber’in One-Touch Gold kömürlü mangalı sunduğu kolaylıklarla dikkat çekiyor. Mangalın özel ateşleme bacası sayesinde soğuk havalarda bile ellerinizi kirletmeden kömürleri kolayca ateşleyebilir ve lezzetli ızgaralar yapabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen One-Touch temizleme mekanizması ise mangalda biriken küllerin manivela sayesinde uçuşmadan küllüğe toplanmasını sağlıyor. Kül haznesini çıkartarak biriken külleri rahatça dökebilir, mangal keyfinize ara vermeden devam edebilirsiniz. Yanmaz ve ısınmaz kulplara sahip Weber One-Touch Gold’u tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz.

10 yıl garantiye sahip Weber One-Touch Gold, Bauhaus ve Praktiker’de satışa sunuluyor. ABD’de en çok tercih edilen mangal ve barbekü markası olan Weber hakkında bilgi almak için www.gardena-dost.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT