Maryan Mehlhorn Mayolarla Plajların En Çekici Kadını Siz Olun

Alışveriş Alışveriş Maryan Mehlhorn Mayolarla Plajların En Çekici Kadını Siz Olun

Tarihler: 13 Temmuz 2009 Pazartesi ~ 13 Ağustos 2009 Perşembe

Firma: Mendo’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2009 ~ Ağu 13, 2009
Maryan Mehlhorn Mayolarla Plajların En Çekici Kadını Siz Olun
Maryan Mehlhorn mayolar feminen ve sofistike çizgileriyle kadın vücudunun zarafetine çok yakışıyor

Mendo’s Türkiye genelindeki 19 mağazasıyla dünyada moda trendlerini belirleyen dev markaların mayo ve deniz aksesuarlarını ayağınıza getiriyor. Bunlardan biri de Alman Maryan Mehlhorn markası. Dünyaca ünlü kadın designer Maryan Mehlhorn tarafından hazırlanan Maryan Mehlhorn mayo, bikini ve pareoların 2009 kreasyonu, tamamen kadın vücudunun zarafetini ortaya çıkarmak üzere tasarlanmış.
Maryan Mehlhorn’un 2009 koleksiyonunda ilk bakışta dikkati çekenler ise çok kaliteli kumaşlar ve işçilik, zarif detaylar ve vücudu harika gösteren kesimler. Vücut kıvrımlarıyla mükemmel bir uyum sağlayan kesimler, Maryan Mehlhorn tasarımlarının en belirgin özelliği. Mayo ve bikinilerde XXL bedenlere uzanan geniş alternatifler sunan modeller, her yaş ve yaşam şekline hitap ediyor.
Maryan Mehlhorn tasarımlarında 2009 sezonu için geliştirilmiş birçok yenilikler var: Etnik desenler, payetler, altın ışıltılı detaylar, şal desenleri. Amerikalı ressam Robert Rauscenberg’in taşlara uyguladığı çalışmalardan esinlenerek tasarlanan modeller ise plajlarda pop-art bir hava estiriyor.

Maryan Mehlhorn’un mayo ve bikinilere ek olarak tasarladığı pareolar ise özgün çizgileriyle göz dolduruyor. Ruj izi gölgeleri gibi desenler, mercan kırmızısı, pembe, fuşya, gece mavisi ve diğer moda renkler; ipek ve keten kumaşlar, yarasa kollu kesimler plaj giyimine yeni bir soluk getiriyor.
2009 Maryan Mehlhorn koleksiyonunun bir bölümünü oluşturan Charmline serisi ise kumaşlarının içerdikleri % 40 lycra ile vücudunuzu 1 beden küçültüyor. Hem de bunu sizi hiç sıkmadan yapıyor. Maryan Mehlhorn’un çok özel inceltme efektleri sağlayan çizgileri ile mayolarda kullanılan kumaşın özelliği birleştiğinde ortaya çok özel ve estetik bir seri çıkıyor.
Maryan Mehlhorn’un sofistike ve feminen çizgileri ile plajlarda gözleri fethetmeye hazır modelleri, Mendo’s’un Türkiye genelindeki 20 mağazasında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT