Masaları Hareketlendiren Tasarımlar Nishmark’ta

Alışveriş Alışveriş Masaları Hareketlendiren Tasarımlar Nishmark’ta

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Nishmark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Butik kırtasiye alanında akla ilk gelen marka olan Nishmark.com’da bulunan Sasanna tasarımları, iş hayatınızı renklendiriyor. Sasanna’nın tamamı el yapımı olan kağıt ağırlıkları, kutuları ve kalemlikleriyle masanızda otantik bir hava estireceksiniz.

Birbirinden kullanışlı ürünleri kırtasiye meraklılarının beğenisine sunan Nishmark, iş dünyasına yönelik tasarımlarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Patronuna, iş arkadaşlarına ya da yeni işe başlayan sevdiklerine özel tasarım bir hediye vermek isteyenlerin ilk adresi olan Nishmark, bu defa butik kırtasiye severleri Sasanna tasarımlarıyla tanışmaya çağırıyor.

2004 yılından bu yana üretim yapan Sasanna ürünleri, ince bir zevki yansıtıyor. Nishmark’tan alınabilecek olan Sasanna ürünleri arasında Osmanlı esintileri taşıyan “Enderun” serisi kartlıklar ve kalemlikler koyu kahve, kırmızı ve koyu gri renklerinde bulunabiliyor. “Hürrem” serisi kutular ise pirinç akrilik ve gümüş akrilik olarak turkuaz, yeşil ve siyah renklerinde sunuluyor. İşyerinde değişik eşyalarınızı saklamanız için uygun olan kutularla misafirlerinize çikolata sunumu yapmanız da mümkün.

Yine Sasanna tasarımları arasında yer alan ve “Alem” serisine ait olan kağıt ağırlıkları ise gizemli bir şıklık sunuyor. İki farklı çeşidi bulunan ağırlıklar, oksit pirinç-traverten ve gümüş kaplama-mermerden yapılıyor. Kağıt ağırlıkları, siyah kapaklı kutularıyla birlikte teslim ediliyor. Yine sıra dışı bir tasarım olan “tılsım kapaklı” ise saray havasını sonuna kadar yaşamanızı sağlıyor. Tılsım kapaklı, oksit bakır kapak ve traverten tabaktan oluşuyor.

Tüm bunların dışında Nishmark’ta yine Nishmark markalı ürünler masanıza renk katmaya ve favori hediyelikler olmaya devam ediyor. Ayrıca, iş hayatında şıklığa önem veren kişileri Graf Von Faber Castell, E+M, Lamy, Parker ve Waterman markalı kalemler Nishmark’ta bekliyor. El yapımı Kumm defterler ise sadeliği ve kalitesiyle hem kendinize hem de arkadaşlarınıza yapabileceğiniz jestler arasında…

Masanıza farklı bir hava katmak istiyorsanız Nishmark.com’a mutlaka uğrayın ve ister saray esintili Sasanna tasarımlarının isterseniz de dünya markalarının büyüsüne siz de kendinizi kaptırın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT