Masko İle Evinizin Şıklığını Bahçenizde Yaşayın!

Alışveriş Alışveriş Masko İle Evinizin Şıklığını Bahçenizde Yaşayın!

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 07 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 7, 2011

Perakende mobilyacılıkta ihracat üssü olan MASKO Mobilya Kenti, şık ve konforlu bahçe mobilyalarını sunuyor. MASKO’nun bahçe mobilyaları ile yaz sıcaklarında bahçenizde rahatlığı yaşarken; estetik ve konfor özelliklerini de taşıyor. MASKO, 778 iş yeri kapasitesi ve 500’i aşkın firması ile bu yazı bahçesinde keyifle zaman geçirmek isteyen herkesi bekliyor.

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, yazın keyfini bahçede çıkarmak isteyenlere çok özel mobilya seçenekleri sunuyor. Bahçe mobilyalarında sıra dışı modelleriyle, yaşam konforunu mekanların dışına taşıyanlar için estetik çözümler üreten MASKO mobilya kenti, bahçe mobilyaları, dış mekânda kullanmak üzere tasarlanmış özel mobilya grupları konusunda da üretim gerçekleştiriyor. Yazı doyasıya, estetik ve konfor ile birleştirmek için MASKO sizleri bekliyor…

Yaz aylarında sizi dış mekanlara taşıyan MASKO, doğaya uyumu ile göz dolduran bahçe mobilyalarını yazın keyfini açık havada çıkarmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. MASKO’nun bahçe mobilyaları; dış mekanlarda kullanılan mobilyaları, hava şartlarından etkilenmeyen, dayanıklı malzemelerden üretiliyor. Modern bahçe mobilyalarının üretiminde metal, alüminyum, seramik, taş, vinil, PVC ve başka plastik türleri ile cam ve işlenmiş ahşap kullanılıyor. Her zevke ve mekana hitap eden MASKO Mobilya Kenti’nin bahçe mobilyaları, doğaya uyumlu özellikleri ile de dikkat çekiyor.

2011 Bahçe Mobilya Trendleri

Dış mekan mobilyalarını seçmek en az ev dekorasyonları kadar keyiflidir. Tercihiniz farklılık ve modern mobilyalardan yana ise mutlaka özel tasarım örneklerini değerlendirmeyi düşünmelisiniz. Bu yıl bahçeniz için sıradan değil, dekoratif bahçe masaları seçin. Özellikle banklı ve çatılı masalar dikkat çekiyor.

Modern bahçe masalarında ahşap ve farklı materyaller tercih ediliyor. Son zamanların en gözde mobilya ağacı olan iroko, saç çerçeve ve galvaniz kaplı metallerin kullanılmasının nedeni ise çok dayanıklı malzemeler oluşu. Özellikle dış mekân mobilyalarında dayanıklılık her zaman ön plandadır. Yağmur, soğuk, çiğ, güneş ışınları gibi hava koşullarına karşı metaller profiller galvaniz ile kaplanıyor. Yenilikçi ve modern bahçe mobilyaları 2011’in en gözde dekorasyon tasarımları arasında yer alıyor.

Modern tasarımları, özgün yorumlar ile birleştirerek, mobilyada öncü tasarımlar sunan MASKO hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da (0212) 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT