Masumiyet ve Cazibe Betty Boop Tokalarında

Alışveriş Alışveriş Masumiyet ve Cazibe Betty Boop Tokalarında

Tarihler: 25 Nisan 2011 Pazartesi ~ 25 Mayıs 2011 Çarşamba

Firma: UKB

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2011 ~ May 25, 2011

MASUMİYET VE CAZİBE BETTY BOOP TOKALARINDA

Dave ve Max Fleischer’in yarattığı dünyaca ünlü Betty Boop,çizgi film tarihinin en sevilen karakterlerinden biri. Zaman içinde popülerliği de artan Betty Boop 1930’ların modası olmasına rağmen bugün de popüler bir kıyafet tarzını yansıtıyor.

Betty Boop karakterinin küçük kız sesi masumiyeti,bağımsız hareketleri ve kadınsı cazibesinin oluşturduğu kombinasyon şimdi toka ve taçlar ile genç kızların saçlarını süsleyecek. Türkiye’de lisansı sadece UKB Kids’de olan Betty Boop saç aksesuarları modayı takip eden genç kızların gözdesi olacak.

Özellikle genç ve yetişkin bayanlarda masumiyet ve cazibe gizemini çağrıştıran Betty Boop figürlerinin bulunduğu tokalar ve taçlar 2011 ilkbahar-yaz sezonunun aksesuar modası olacak. Elma şekeri kırmızısı rengindeki tokalar bu yaz gençlerin saçlarını renklendirecek. Betty Boop ürünlerini seçkin bijuteri mağazalarında ve www.ukbaksesuar.com adresinde bulabilirsiniz.

UKB Hakkında:

1958 yılından beri üretim yapan firma, 1970 yılında kurumsallaşarak tüm ürünlerini UKB markası altında topladı. UKB hızlı atılımlarıyla ürün yelpazesini geliştirerek, bugün 5 bin toka ve takı çeşidiyle sektörün devidir. UKB ürünlerini, takıda Violetta, tokada Estella, çocuklara yönelik Betty Boop,Sponge Bob ve Barbie toka ve takılarını UKB Kids markası adı altında tüketiciye sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT