Matraş 2011 Yaz Koleksiyonundaki 40 Ürün 40 Gün Boyunca %40 İndirimle Satılıyor

Alışveriş Alışveriş Matraş 2011 Yaz Koleksiyonundaki 40 Ürün 40 Gün Boyunca %40 İndirimle Satılıyor

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Matraş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 26, 2011

Matraş, sezon trendlerini kendine has tarzı ile yorumladığı 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonundan 40 özel parçayı İstanbul Shopping Fest şerefine %40 indirimle satmaya hazırlanıyor. Yaz günleri ve gecelerinin yıldızı olmak isteyenlerin, özel bir indirimle satılan bu çok özel ürünlerden bir tane edinmek için İstanbul’daki Matraş mağazalarına uğraması ya da www.matras.com adresini ziyaret etmesi gerekiyor.

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, 18 Mart - 26 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Shopping Fest’i 40 sezon ürününde geçerli %40 indirimle kutluyor! Matraş’ın sezon trendlerini kendine has tarzı ile yorumladığı ikonik parçalardan oluşan 2011 ilkbahar-yaz ayakkabı ve çanta koleksiyonu, raflarda yerini henüz aldı.

Ancak Matraş, festival coşkusuna kapılarak alışverişin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlere 2011 koleksiyonunda yer alan çok özel 40 üründe indirim yaparak sürpriz yapıyor. Matraş, sürprizden yararlanmak isteyen tüm alışveriş tutkunlarını İstanbul’daki Akmerkez, İstinye Park, Galeria ve Palladium mağazalarına ya da www.matras.com adresindeki sanal mağazasına bekliyor.

Matraş 2011 İlkbahar-Yaz Ayakkabı ve Çanta Koleksiyonları

Matraş’ın yeni sezon koleksiyonunda yer alan çantalar, kadın ve erkek ayakkabıları kişisel stilini sezonun önde gelen trendleriyle kombine ederek özgün bir çizgi yakalamak isteyenlere sesleniyor. Jean ve kanvas kumaşından, beyaz deri üstüne yapılmış renk renk baskılardan, yılan derisi görünümü verilmiş deriden, krem ve açık kahve tonlarındaki doğal deriden yapılma ayakkabı ve çantalar zarif, özgün ve zevkli bir stile sahip olmak isteyen kadın ve erkeklerin dolaplarında yerini almayı bekliyor.

Matraş’ın yüksek topuklu ve platformlu modelleri damgasını 2011 yazına vurmaya hazırlanıyor. Feminenliğin ön planda olduğu Matraş 2011 yaz kadın ayakkabı koleksiyonunda, tutkulu ve rahatına düşkün bir Matraş kadını arz-ı endam ediyor. Natürel deriler ve süetlerin yanında özellikler yaz gecelerinde kadınların yıldızlaşmasını sağlayacak yüksek ökçeli şık rugan ayakkabılar da koleksiyonun önemli parçaları arasında yer alıyor. Kırmızı, mavi, krem, siyah ve tarçın tonlarına sıkça rastladığımız koleksiyonda konfor ve zarafeti bir araya getiren platformlar dikkat çekiyor.

Matraş’ın 2011 yaz erkek ayakkabı koleksiyonunda denizci stilinin etkisi yoğun bir şekilde hissediliyor. Ancak, daha modern bir stil ile yorumlanan klasik modeller de yeni koleksiyonunun vazgeçilmezlerinden. Ayrıca lacivert, beyaz ve açık kahve deriden looferlar da koleksiyonda sıkça karşımıza çıkıyor. Siyah, kahve, gri ve lacivertin geniş bir renk yelpazesinde kullanıldığı Matraş 2011 yaz erkek ayakkabı koleksiyonu, iş ve özel yaşamında tarzını konuşturmak isteyen şık beylerin dolabında yer almayı bekliyor.

Matraş’ın 2011 yaz çanta koleksiyonundaki modellerin boyutları geçtiğimiz yıllara oranla ufalsa da koleksiyonda hala pembe, krem ve pembe gibi yaza özel renk seçenekleri ile iri parçalar bulmak mümkün. Beyazdan pembeye, lacivertten kreme, griden yeşile, hatta kahve ve siyah tonlarına geniş bir renk seçeneği sunan Matraş, yaz mevsiminin vazgeçilmez rengi turkuazla ise koleksiyona ayrı bir dinamizm katıyor. Turkuaz aksesuarlarla renklendirilen bu alt grup, pembe, krem ve kahve tonlarındaki doğal derilerle bir araya gelerek gençliğin canlı ve enerjik yönünü yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT