Matraş Bu Kış Prestiji Simgeleyecek!

Alışveriş Alışveriş Matraş Bu Kış Prestiji Simgeleyecek!

Tarihler: 15 Ekim 2010 Cuma ~ 15 Kasım 2010 Pazartesi

Firma: Matraş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2010 ~ Kas 15, 2010

2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile kalite ve şıklığı simgeleyen Matraş, bu kış stil sahibi olmak isteyenler için doğru adres olacak! Koleksiyon; ayrıntıları, renkleri, farklı kombinasyonlar oluşturmaya uygun çizgileri kadar malzemeleri ve tasarımlarındaki incelikleriyle de göz dolduruyor.

Stil sahibi kadın ve erkeklerin markası Matraş’ın 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunda kadınlar için cazibeli erkekler için asil ve rahat modeller bulunuyor.

Stil Yaratan Çizgiler

Sezonun en gözde renkleri siyah, safir mavi, vizon, koyu kahverengi ve konyak tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı çanta koleksiyonunda kalite ve şık görünüme sahip olan tasarımlar yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda gittikçe büyüyen boyutlarıyla adeta bir seyahat çantası formuna bürünen çantaların yerini bu sezon çok daha küçük boyutlu parçalar alıyor. Her sezon stil yaratan çizgisiyle ön plana çıkan Matraş’ın koleksiyonunda farklı renk ve modellerde küçük çantalar bulmak mümkün. Doğal deri çeşitlerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı çantalarda geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak ışıltılı altın ve gümüşün yerini nikel ve siyah nikel aksesuarlar alıyor. Kadınsı çizgilerin hakim olduğu ayakkabı koleksiyonunda, yüksek topuklu klasik tasarımların yanı sıra platformlu botlar da yine bu kışın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Özellikle çalışan kadınların rahat olma isteğini göz önünde bulunduran Matraş Comfort grubunda da pek çok rahat ve şık ürüne yer veriyor.

Erkekler İçin Klasik ve Spor Klasik Modeller

Son yıllarda klasik erkek ayakkabılarında kalite ve stil simgesi olan Matraş, bu sezon klasik modellerin yanı sıra spor klasik ayakkabıları da erkeklerin beğenisine sunuyor. Özellikle süet botlarda tercih edilen kauçuk tabanlar, erkeklerin hem rahat hem de sıcacık bir kış geçireceklerinin habercisi. Matraş’ın rugan ayakkabıları ise davetlerde şık olmak isteyen erkekler için vazgeçilmez.

Matraş Hakkında:

Temelleri 1947 yılında atılan Matraş, emin adımlarla ilerlediği 63 yıllık tarihinde, sadece Türkiye için değil, uluslararası alanda da ayrıcalıklı bir marka haline geldi. Dünya devleri ile birlikte çalışan ve bir de entegre tesis kurmayı başaran Matraş, Türkiye`nin adını deri sanayiciliği alanında da duyurmanın kıvancını yaşıyor. Matraş, geniş ürün gamıyla ve herkesin kendine uygun bir şeyler bulacağı tasarımlarıyla kendini sürekli yenileyen bir firma. Bayan çanta, ayakkabı, seyahat çantaları, evrak çantaları, portmone ve portföylerin yanı sıra erkek ayakkabı, deri giyim, büro aksesuarları, oyun takımları, anahtarlık gibi her türlü hediyelik eşya da Matraş’ın ürünleri arasında yer alıyor. Türkiye çapında 13 mağaza ile hizmet sunan firma, yakın bir gelecekte mağaza sayılarını artırma hedefiyle de hem giyim hem de aksesuar alanında geleceğin moda anlayışını şekillendirmeye hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT