Matraş`tan Kamuflajlı Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Matraş`tan Kamuflajlı Tasarımlar

Tarihler: 12 Ekim 2010 Salı ~ 12 Kasım 2010 Cuma

Firma: Matraş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2010 ~ Kas 12, 2010

MATRAŞ’TAN KAMUFLAJ TASARIMLAR

Stil sahibi kadın ve erkeklerin markası Matraş’ın 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu farklı zevkleri buluşturuyor. Ağırlıklı olarak doğal derinin kullanıldığı koleksiyonda kamuflaj desenli süet tasarımlar ön plana çıkıyor.

2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’yla kalite ve şıklığı simgeleyen Matraş’ın çizme, bot ve ayakkabı gruplarında farklı beğenilere hitap eden tasarımlar yer alıyor. Düz doğal derinin yanı sıra süet ve yılan derisi baskılı malzemelerin kullanıldığı koleksiyonda kamuflaj desenli ayakkabı ve çizmeler dikkat çekiyor. Toprak ve yeşil tonlarında tasarlanan kamuflaj ayakkabı ve botların ince topuklu platformlu modelleri bulunuyor.

Matraş Hakkında:
Temelleri 1947 yılında atılan Matraş, emin adımlarla ilerlediği 63 yıllık tarihinde, sadece Türkiye için değil, uluslararası alanda da ayrıcalıklı bir marka haline geldi. Dünya devleri ile birlikte çalışan ve bir de entegre tesis kurmayı başaran Matraş, Türkiye`nin adını deri sanayiciliği alanında da duyurmanın kıvancını yaşıyor.
Matraş, geniş ürün gamıyla ve herkesin kendine uygun bir şeyler bulacağı tasarımlarıyla kendini sürekli yenileyen bir firma. Bayan çanta, ayakkabı, seyahat çantaları, evrak çantaları, portmone ve portföylerin yanı sıra erkek ayakkabı, deri giyim, büro aksesuarları, oyun takımları, anahtarlık gibi her türlü hediyelik eşya da Matraş’ın ürünleri arasında yer alıyor. Türkiye çapında 13 mağaza ile hizmet sunan firma, yakın bir gelecekte mağaza sayılarını artırma hedefiyle de hem giyim hem de aksesuar alanında geleceğin moda anlayışını şekillendirmeye hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT