Mavi Bu Sezon Rengarenk ve Çok Seksi

Alışveriş Alışveriş Mavi Bu Sezon Rengarenk ve Çok Seksi

Tarihler: 21 Mart 2012 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2012 Pazartesi

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2012 ~ May 21, 2012

En renkli jean’ler Mavi’de!..

Kırmızı, sarı, yeşil ve mavinin en canlı tonları, gökkuşağının tüm renkleri Mavi İlkbahar - Yaz koleksiyonuna damgasını vuruyor. Mükemmel kalıplı jean’ler Lindy, Cora, Bella, Serena ve Beatrix, kırmızı, kum, saks, pembe, sarı, yeşil, kiremit ve mercan gibi 14 farklı renkle tanışıyor. Sadece jean pantolonlar değil, jean şort, etek ve gömlekler de canlı renklere boyanıyor, çiçek baskılarıyla yazı müjdeliyor. Erkekler için 3 farklı renkli denim gömlek ile Marcus ve Martin'in 6 yeni rengi, onları da bu rengarenk akıma davet ediyor.

Mavi’nin süper skinny modeli Serena yine süper seksi!..

Mavi’nin kadınsı ve ince çizgileriyle beğeni toplayan süper skinny modeli Serena, tarzını ortaya koymaktan çekinmeyen cesur kadınların radarına giriyor. Klasik renk ve yıkamalarının yanı sıra vintage pembe, sarı, su yeşili ve kiremit gibi 10 farklı renk seçeneği bulunan Serena, yüksek topuklular ve dar ceketlerle kombinlenerek, iddialı şıklığın adresi oluyor. Bu sezon Mavi Amerika Gold serisine de eklenen Serena, Mavi’nin yeni yüzü ünlü model Adriana Lima’nın da favorisi. Serena, mükemmel kalıbıyla, günün her anında modaya uygun görünmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT