Mavi Jeans, Teoman, Aylin Aslım, Mor ve Ötesi Toplum Gönüllüleri için bir araya geldi

Alışveriş Alışveriş Mavi Jeans, Teoman, Aylin Aslım, Mor ve Ötesi Toplum Gönüllüleri için bir araya geldi

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: Mavi Jeans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 12, 2008
Mavi Jeans, Teoman, Aylin Aslım, Mor ve Ötesi Toplum Gönüllüleri için bir araya geldi!

Mavi Jeans, yeni yılı Sesli Tişörtler koleksiyonuyla kutluyor. Özel koleksiyonda Teoman, Aylin Aslım, Mor ve Ötesi’nin akıllardan çıkmayan şarkı sözleriyle tasarlanan 10 tişört yer alıyor. Sanatçılar Sesli Tişörtler Projesi için özel hazırladıkları sloganları ve şarkı sözlerini, Mavi Jeans ise tişört tasarımlarını Toplum Gönüllüsü gençlere hediye ediyor.

Kızlar için 7, erkekler için 6 farklı tasarımın bulunduğu tişörtleri giyenler, kendileri ve sevdikleri için güzel bir yeni yıl hediyesine sahip olmanın ötesinde, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın gençlik projelerini de desteklemiş oluyor.

Sanatçıların hayata dair söylemek istediklerini, şarkılarının ardından tişörtlere yansıttıkları Sesli Tişörtler Koleksiyonu’nda, Teoman’ın “Gönülçelen”, “Paramparça”, “Sus Konuşma”, “Hayalperest”; Aylin Aslım’ın "Beyoğlu Kimin Oğlu?”, “Aynı”, “Zor Günler”; Mor ve Ötesi’nin “Kış Geliyor” şarkılarından sözler ve “Nükleer mi Ya Patlarsa?”, “Arkadaşıma Dokunma” sloganları yer alıyor.

www.mavi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT