Mavi’den `Boyfriend Jeans`: Patti

Alışveriş Alışveriş Mavi’den `Boyfriend Jeans`: Patti

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 25 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 25, 2009
Mavi’den “Boyfriend Jeans”: Patti
Mavi, Katie Holmes ile başlayan ve tüm dünyada olay yaratan “boyfriend jeans” modasını, tasarladığı Patti modeliyle yaz koleksiyonuna taşıyor. Kızların, erkek arkadaşının jeans pantolonunu giymesiyle oluşan “boyfriend fit” akımını yakından takip edenler, artık Patti’yi tercih ediyor. Kadınlara rahat, sıra dışı ve seksi bir görünüm sağlayan bol kesimli Patti, kısa üstler ve gömleklerle kombinlenerek, maskulenlik ile feminenliğin mükemmel uyumunu yansıtıyor. Patti, bir beden büyük görünümlü kalıbı ve kıvrılan paçalarıyla, ilkbaharın en moda siluetini oluşturuyor.

Hollywood’da Katie Holmes, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Lindsay Lohan gibi ünlülerin vazgeçemediği “boyfriend jeans”lerin Türkiye’deki öncüsü Patti; Mavi’nin İstanbul İstinye, Beyoğlu, Palladium, Akmerkez, Bahariye, Cevahir, Bağdat Caddesi, Capacity, Tünel, MetroCity, Atatürk Havalimanı, Ankara Kızılay, Bursa Korupark, Adana Gazipaşa, Eskişehir Espark ve İzmir Forum mağazalarında satışa sunuluyor.
www.mavi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT