Mavi’nin İstanbul Tişörtleri

Alışveriş Alışveriş Mavi’nin İstanbul Tişörtleri

Tarihler: 27 Eylül 2010 Pazartesi ~ 27 Eylül 2010 Pazartesi

Firma: Mavi Jean`s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2010 ~ Eyl 27, 2010

Mavi’nin çok sevilen İstanbul Tişörtleri, 2010 sonbahar sezonuna eklenen 5 farklı modeliyle koleksiyona yeni bir soluk getiriyor. İstanbul tişörtleri; “I34ANBUL”, “Kaligrafi İstanbul”, “Köprü İstanbul”, “Noktalı İstanbul” ve “Kolyeli İstanbul” temalı tasarımlarıyla, İstanbul’u sahiplenmenin keyfini yaşatıyor. Mavi’nin 2010 Sonbahar koleksiyonu çekimlerinde Kıvanç Tatlıtuğ’un giydiği “I34ANBUL” temalı İstanbul tişörtü, sezonun en popüler modeli olmaya aday.

Mavi, dünyanın önde gelen metropollerinden İstanbul’a özel bir koleksiyon üreten ilk marka oldu. İstanbul kadar özel bir kentin, kendine ait, kitleleri peşinden sürükleyen bir tişörtü olmadığını fark eden Mavi, 2004 yılında İstanbul Tişörtleri koleksiyonunu hayata geçirdi. 2010 yılında seriye Küçük İstanbul tişörtleri de eklendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT