Mavi’yle Minikler Bu Bayram Her Zamankinden Daha Şık!

Alışveriş Alışveriş Mavi’yle Minikler Bu Bayram Her Zamankinden Daha Şık!

Tarihler: 27 Ekim 2011 Perşembe ~ 13 Kasım 2011 Pazar

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2011 ~ Kas 13, 2011

Mavi’nin birbirinden şık çocuk ürünleriyle minikler, bu bayram da tarzlarını konuşturuyor. Erkeklerde Ninja ve Cowboy, kızlarda Minnie, Lara ve Maya, bebeklerde ise Baby isimli jean pantolonlar ayarlanabilir bel özelliği, rahat kesimi, düz, dar ve geniş paçalı modelleri ve yumuşacık jean kumaşıyla bayram için rahat ve şık bir alternatif sunuyor. Lara isimli jean etek ise küçük hanımların en favori bayramlıkları arasında yer alıyor.

Modanın küçük takipçileri, Mavi’nin jean pantolon ve etekleriyle yakaladıkları şıklıklarını kendileri için özel olarak tasarlanan “Küçük İstanbul” tişört ve sweatshirtleriyle tamamlıyor. 1-12 yaş kız ve erkekler için üniseks hazırlanan çevreye duyarlı tişörtlerde, Akdeniz’in doğallığını yansıtan %100 organik pamuk ve ekolojik baskılar kullanılıyor. İstanbul tişörtleri ve jean’leriyle artık çocuklar da anne ve babalarıyla takım giyinerek Mavi modasının tadını çıkarıyor.

Fiyat: Jean’ler: 59,95 - 69,95 TL, Üstler: 22,95 - 59,95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT