McDonald’s Çocuk Vakfı

Alışveriş Alışveriş McDonald’s Çocuk Vakfı

Tarihler: 19 Ocak 2010 Salı ~ 19 Ocak 2010 Salı

Firma: McDonald’s Çocuk Vakfı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2010 ~ Oca 19, 2010

McDonald’s Çocuk Vakfı’nın hizmetlerinden 10 yılda 100 bin çocuk yararlandı

McDonald’s Çocuk Vakfı, hastanelerde tedavi gören çocuklar ve refakatçilerinin bu süreci daha konforlu bir ortamda geçirmeleri için projeler gerçekleştiriyor.

Türkiye’de çocukların sağlığı ve mutluluğu için projeler gerçekleştiren McDonald’s Çocuk Vakfı, 10. kuruluş yılında hasta çocuklar ve aileleri için projeler üretmeyi sürdürüyor. Vakfın bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerde 100 bini aşkın çocuk daha elverişli koşullarda tedavi gördü.

Bugüne kadar gerçekleştirilen 30 projenin içinde yaklaşık 55 bin çocuğun göz taraması, çocuk hasta odaları, acil servisleri, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı hastane derslikleri ile çocuk poliklinik binalarının inşaatı ve tefrişi, hastane oyun alanlarının donatılması, aile odalarının düzenlenmesi ve tefrişi gibi projeler bulunuyor.

Gelirinin büyük kısmı McDonald’s restoranlarının aylık katkıları, McDonald’s üreticilerinin bağışları, restoranlardaki bağış kutularına bırakılan yardımlar ve vakfın yararına satılan ürünlerle sağlanan McDonald’s Çocuk Vakfı, şimdiye kadar çocukların sağlığı ve mutluluğu için hayata geçirdiği projelere yaklaşık 1 milyon dolarlık kaynak aktardı.İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra Afyon, Konya, Kayseri, Eskişehir, Aydın, Şanlıurfa, Samsun, Mersin, Mardin, Diyarbakır ve Trabzon’da da hayata geçirilen projelerle hasta çocuklar ve refakatçilerine hizmet götüren McDonald’s Çocuk Vakfı, 2010 yılında da projelerine farklı illerde ve hastanelerde devam edecek.

www.mcdonaldscocukvakfi.org.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT