Mecradan Maceraya, Mini Coupe Geliyor!

Alışveriş Alışveriş Mecradan Maceraya, Mini Coupe Geliyor!

Tarihler: 11 Kasım 2011 Cuma ~ 11 Aralık 2011 Pazar

Firma: Mini Coupe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2011 ~ Ara 11, 2011

MINI’nin yeni modeli MINI Coupé geliyor. Süper kompakt spor otomobil kavramına damgasını vuran MINI Coupé, son dönemin en heyecan verici otomobillerden birisi olmaya aday.

Borusan Otomotiv, MINI Coupé’nin maceracı ruhuna yakışır bir davet veriyor. MISSHAPES sahne alıyor. New York'un en önemli DJ gruplarından biri olan Misshapes MINI Coupé lansman davetine renk katmaya geliyor. Türkiye'de hem XOXO The Mag hem de Vogue Türkiye'nin kapağı olan Misshapes'in DJ'lik haricindeki ilgi alanları arasında özel partiler, bir döneme ışık tutan parti fotoğrafları siteleri, stil ve müzik için başucu kitabı olan yayınları var. Geordon Nicol’un ve Chanel'in marka elçilerinden güzeller güzeli Leigh Lezark’ın başını çektiği grup, tüm dünyada özel parti denince ilk akla gelenlerden biri olarak kabul ediliyor.

Sıkıcılıktan uzak müzikleriyle MINI’nin macera ve eğlence dolu dünyasını yansıtan müzikleriyle sahnede olacaklar. Carlo Bernardini’nin MINI Coupé’ye özel tasarladığı şaşırtıcı yiyeceklerin servis edileceği MINI Coupé davetinde, ülkemizin bir numaralı grafiti sanatçısı Turbo, MINI Coupé’yi sanatıyla duvarlara yansıtacak.

MINI Coupé hem teknolojiyi hem de kalpleri fethediyor. MINI’nin sportif karakterini ileri teknoloji araç konseptine başarılı bir şekilde aktaran MINI Coupé, kendi türünün ilk premium otomobili. Özgün tasarımı ile markanın alışılageldik kalıplarından çıkan Coupé asi ve çekici karakterini ilk bakışta yansıtıyor. Kısacası hayata bakışımızı değiştirecek olan MINI Coupé’nin karakterine uygun bir tarzda Hasköy Yün Fabrikası’nda gerçekleşecek olan lansman daveti ise uzun süre konuşulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT