Media Markt Mağazaları iPhone’da!

Alışveriş Alışveriş Media Markt Mağazaları iPhone’da!

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2011 Cumartesi

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Ağu 27, 2011

Yeni iPhone Aplikasyonu ile, Media Markt Mağazaları Cebinizde

Media Markt dünyasının inanılmaz fiyatları ve cazip fırsatları, iPhone aplikasyonu ile cebinize geliyor! Artık fırsatları daha da hızlı takip edebileceksiniz.

Türkiye’deki 17 mağazası ile dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, teknoloji severlerle iPhone aplikasyonu ile de buluşuyor. Artık dilediğiniz yerden, dilediğiniz saatte Media Markt ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilecek, fırsatları kaçırmayacaksınız.

Avrupa`nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt’ın iPhone’daki aplikasyonu sayesinde, güncel fiyatları sürekli takip edebilecek, Media Markt’ın teknoloji severlere sunduğu benzersiz kampanyalardan anında haberdar olabileceksiniz.

Beğendiğiniz ürüne hemen ulaşabilmeniz için size en yakın Media Markt mağazasını görebilecek, tüm mağazaların iletişim bilgileri dilediğiniz an ekranınıza taşıyabilecek, hatta dilerseniz harita üzerinde görüntüleyip, tarif alabileceksiniz.

iPhone kullanıcılarının tek yapmaları gereken, Apple store üzerinde "Media Markt Turkey" yazmaları ya da http://itunes.apple.com/tr/app/media-markt-turkey/id418129470?mt=8# linkine tıklamak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT