Media Markt’a Gelin Annenizi Sevindirin!

Alışveriş Alışveriş Media Markt’a Gelin Annenizi Sevindirin!

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 8, 2011

Dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve düşük fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt, Anneler Günü için annesine birbirinden teknolojik ve trendy hediyeler almak isteyenlerin yine vazgeçilmez adresi olacak. Tüm Media Markt’larda geçerli olacak Anneler Günü kampanyasında; binlerce ürün, çocuklar annelerini dilediğince mutlu etsin diye, özel fiyatları ile sunulacak.

Avrupa`nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, hediye seçimine önem veren ve farklılığını annesine hissettirmek isteyen herkesi, mağazalarına davet ediyor. Teknolojik üründen kişisel bakım ürünlerine, küçük ev aletlerinden mutfak ürünlerine kadar binlerce çeşit, hediye alternatifi olarak Media Markt’larda yer alıyor.

Annenizle en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirebileceğiniz bir fotoğraf makinesi, her an her yerde annenizin sesinizi duyabileceği bir cep telefonu, en güzel dizileri beraber seyredeceğiniz LCD TV veya birbirinden güzel pastalar yapacağı enerji tasarruflu bir fırın, sizin bu yıl ki hediyeniz olabilir.

Özel kampanyanın yanı sıra, kredi kartı taksit imkanı ile de alışverişin kolaylaştığı Media Markt’larda, saç düzleştiriciden, su ısıtıcısına, tost makinesinden, ekmek yapma makinesine, netbook’tan, ütüye, radyodan tencere setine kadar, dünya markası ürünler yer alıyor.

Her bütçeye uygun hediye seçeneklerinin tek bir çatı altında sunulduğu Media Markt mağazalarının adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilir.

Kararsız Çocukların İmdadına Hediye Kartı Yetişecek…

Media Markt, ne alacağını bilemeyen, kararsız olan müşterileri için de göz ardı edilmeyecek bir çözüm sunuyor. Media Markt, ürün seçmekte zorlanan müşterilerine, farklı miktarlardaki hediye kartlarından satın alma olanağı sunuyor. Annenize ne alacağınıza karar veremiyorsanız, siz Media Markt hediye kartından satın alıp annenize verin, o dilediği ürünü kendisi gelip seçsin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT