Media Markt’ta 40 Gün 40 Gece Alışveriş Festivali

Alışveriş Alışveriş Media Markt’ta 40 Gün 40 Gece Alışveriş Festivali

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 26, 2011

Media Markt Pendik ve Media Markt Güneşli 212, elektronik eşya konusunda son teknolojiyi takip edenlere dünya markası binlerce ürünü, en iyi hizmet kalitesi ile İstanbul Shopping Fest kapsamında, 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında sürpriz indirimler ve kampanyalarla sunacak.

Media Markt Pendik ve Media Markt Güneşli 212, İstanbul Shopping Fest kapsamında 40 gün 40 gece sunacağı kampanyalar ve indirimlerle teknoloji tutkunlarını memnun edecek.

İstanbul’u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştüren İstanbul Shopping Fest süresince Media Markt Pendik ve Media Markt Güneşli saat 23.00’e kadar müşterilerine hizmet verecek.

Evini yenilemeyi düşünen ve teknoloji tutkunları için Media Markt Pendik ve Media Markt Güneşli 212’de yer alan, yerli ve yabancı marka, küçük ev aletleri, LCD ekran televizyon, bulaşık ve çamaşır makineleri ile buzdolaplarının cazip fiyat ve kalite avantajları da özellikle görülmeye değer.

Media Markt’larda, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar 50.000 binden fazla dünya markasına ve ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün. Türkiye’de bulunan tüm Media Markt’ların adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT