Media Markt’tan Bir İlk! Mediaweb ile ilan-ı Aşk Etmenin Yeni Yolu

Alışveriş Alışveriş Media Markt’tan Bir İlk! Mediaweb ile ilan-ı Aşk Etmenin Yeni Yolu

Tarihler: 04 Şubat 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2011 ~ Şub 14, 2011

Media Markt, 14 Şubat Sevgililer Günü için çok özel bir hizmet paketi sunuyor. Teknoloji tutkunları için geliştirilen Power Service hizmet paketinin yeni üyesi MEDIAWEB, aşkınızı dünyaya ilan etmenin en romantik yolu olacak. Media Markt’ın sevgililere özel olarak sunduğu MEDIAWEB ile, sevgilinize yapacağınız web sitesiyle aşkınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Media Markt’ın Türkiye’de ilk kez geliştirdiği MEDIAWEB hizmeti ile artık herkes sevgilisine anlatmak istediklerini, yazdığı şiir ve mektupları, en özel anlarda çekilen fotoğrafları kendi web sitesini tasarlayarak ekleyebilecek. Şık, özel kalp şeklindeki ambalajı ve göz alıcı kırmızı renkleriyle teknolojinin her zevke hitap edebileceğinin de kanıtlayan MediaWeb paketlerinden birini alan çiftlere, 100 TL’lik hediye çeki de Media Markt’tan hediye!

Sevgiliniz için hazırlayacağınız web siteniz için, MEDIAWEB standart paketini sadece 399 TL.’ye, premium paketini ise 499 TL.’ye satın alabilirsiniz. Ayrıca MEDIAWEB paketini satın alan tüm müşterilerimize, Sevgililer Günü’ne özel olarak 100 TL’lik hediye çeki sunulacak.

Aşkınızı En Güzel Şekilde İlan Edin Diye Media Markt Ekibi 7/24 Hizmette Olacak!

Sevgilinize hediye edeceğiniz, aşkınızı ölümsüzleştirecek olan web sitenizin hazırlanması için hiç bir teknik bilgiye sahip olmanıza gerek yok. Sadece gerekli olan resimleri, videoları sağlıyorsunuz ve sitenize 2 iş günü içerisinde anahtar teslim sahip oluyorsunuz.

Power service ekibi sitenizde yer almasını istediğiniz resimleri ve metinleri gelip sizden alıp, nasıl bir site istediğinizi sizden dinliyor ve siteniz buna göre dizayn ediliyor. Sonrasında ise özel eğitimli Media Markt Power Service Çağrı Merkezi çalışanları da, yapmak istediğiniz tüm değişikliklerde 1 yıl boyunca size 7 gün 24 saat ücretsiz hizmet veriyor.

Media Markt ile Aşkınızı Tescilleyin!

Artık zaman değişti klasik hediyelerden kurtulup “Sevgilime sürpriz yaparak, web sitemizi ben tasarlamak istiyorum” diyen Media Markt müşterilerinin tek yapması gereken, MEDIAWEB paketini Media Markt mağazalarından satın alarak MediaWeb Call Center’ını aramak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT