Medline’dan Hayat Veren Annelere En Sağlıklı Hediye

Alışveriş Alışveriş Medline’dan Hayat Veren Annelere En Sağlıklı Hediye

Tarihler: 03 Mayıs 2011 Salı ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Medline,

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2011 ~ May 8, 2011
Annenize sağlık kontrolü yaptırın hayata daha sıkı sarılmasını sağlayın…

Medline, Anneler Günü’nde, özel bir uygulama ile kendini hep ihmal eden fedakâr anneler için birçok seçeneği bir arada sunuyor.

Çocuğunun yükselen ateşi, eşinin geçmeyen öksürüğü, babasının kalp rahatsızlığı için gecesini gündüzüne katan annelerin kendilerini her zaman ihmal ettikleri bir gerçek…

Ofis ve ev işlerinin, çocuklarının sorumluluğu derken baş ağrısı, uykusuzluk gibi sağlık konuları için bir türlü doktora gitmeye fırsat bulamayan anneler için Medline, sağlığı yanı başınıza getiriyor.

Annenizin, sağlık kontrollerini ihmal ettiğini düşünüyorsanız özellikle çağımızın vebası olarak adlandırılan ve kadınlarda en sık görülen kanser türleriyle ilgili kapsamlı bir sağlık taramasından geçmesini sağlayabilir, Medline Anneler Günü Özel Sağlık Paketi’ni hediye edebilirsiniz. Biliyorsunuz, kanserde erken teşhis son derece önemli.

Medline hazırladığı bu özel pakette; Florence Nightingale hastaneleri işbirliği ile Mamografi + CA125 (kanda yumurtalık kanseri taraması) + PAP Smear testlerinin yanı sıra, evde doktor ziyareti, acil durumlarda ambulans gibi hizmetleri bir arada sunuyor. Ayrıca yaza kilo vererek merhaba demek isteyen anneleri de unutmayarak, diyetisyen hizmetinde indirim imkânı sağlıyor.

Son derece uygun imkânlarla sunulan bu hizmetten yararlanmak için bütün yapmanız gereken Medline Müşteri Hizmetleri’ni “0212 331 20 20” aramak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT