Mehtap `Samanyolu Set` ile Estetik ve Şıklığı Biraraya Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Mehtap `Samanyolu Set` ile Estetik ve Şıklığı Biraraya Getiriyor

Tarihler: 05 Şubat 2007 Pazartesi ~ 06 Şubat 2007 Salı

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2007 ~ Şub 6, 2007

MEHTAP ‘SAMANYOLU SET’ İLE ESTETİK VE ŞIKLIĞI BİR ARAYA GETİRİYOR

Mutfaklarda estetik şıklık sağlayan özel tasarımı ve cam kapakları ile ideal ev hediyesi seçenekleri arasında yer alan Mehtap Samanyolu Set, tencerelerden kapaklı tavalara, sosluk kacerolalardan wok tavalara kadar 8 parçadan oluşuyor.

Mehtap`ın en geniş ürün yelpazesine sahip serisi Samanyolu, iki kat siyah ve metalik sim dış boyası ile ilk anda dikkatleri üzerine çekiyor. Rengin siyah olması uzun süreler ürünlerin dışının leke tutmadan ilk günkü görüntüsünde kalmasını sağlıyor.

Tencerelerden kapaklı tavalara, sosluk kacerolardan wok tavalara kadar 8 parçadan oluşan Samanyolu Set, bir ailenin ihtiyacı olabilecek en ideal boyları sunuyor. Dünyanın en kaliteli ürünlerini sağlayan Multi Micron teknolojisiyle üretilen Mehtap Samanyolu Set’in, kaplama performansı sıradan ürünlere göre 25 kat daha fazla uzun ömür ile yıllar boyu güvenli kullanıma imkan veriyor. Ergonomik saplar, kulplar ve tepelikler yemek pişirmeyi kolaylaştırırken, özel tabanı ise ısının eşit ağırlıkta dağılımını sağlıyor.

Mutfaklarda estetik şıklık sağlayan özel tasarımı ve cam kapakları ile ideal ev hediyesi seçenekleri arasında yer alan Mehtap Samanyolu Set, pişirme için ideal boylarda hazırlandı.

Ayrıntılı bilgi için: www.mehtap.com..tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT