Mehtap`tan Yepteni `Yakamoz` Set

Alışveriş Alışveriş Mehtap`tan Yepteni `Yakamoz` Set

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Mehtap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
MEHTAP’TAN YEPYENİ “YAKAMOZ” SET
MUTFAKLARDA MODA YARATAN MEHTAP, 7 PARÇADAN OLUŞAN YEPYENİ “YAKAMOZ SETİ’Nİ” GÖRÜCÜYE ÇIKARDI. YEMEK PİŞİRMEYİ HOBİYE DÖNÜŞTÜREN MEHTAP MUTFAK GEREÇLERİ, YENİ YAKAMOZ SETİ İLE BİR AİLENİN İHTİYACI OLABİLECEK EN İDEAL BOYLARDA TENCERE VE TAVA TASARIMLARI SUNUYOR.

Mutfaklardaki Modayı yansıtan Mehtap Mutfak Gereçleri, yeni tasarımı “Yakamoz Seti” ile ürün gamını genişletiyor. Bir ailenin ihtiyacı olabilecek en ideal boyları sunan “Yakamoz Seti”, dünyanın en kaliteli ürünlerini sağlayan Multi Micron® teknolojisiyle üretildi. Kaplama performansı sıradan ürünlere göre 25 kat daha fazla olan Mehtap Yakamoz Seti’ni uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Mutfaklarda estetik şıklık sağlayan özel tasarımı ve cam kapakları ile ideal ev hediyesi seçenekleri arasında yer alan Mehtap Yakamoz Multi Micron® setleri pişirme için ideal boylarda hazırlandı. 22 cm. Derin Tencere, 26 cm. Karnıyarık Tenceresi, 22 cm. Sahan ve 26 cm. Derin Tava’dan oluşan set, cam kapakları ile birlikte toplam 7 parça olarak sunuluyor. Dünyadaki en son teknoloji ile üretilen Mehtap Mutfak Gereçleri, mutfaklara kazandırdığı yeni ürünü Yakamoz Seti’nde de aynı kaliteyi koruyor.

Dupont® lisanslı teflon ürünleriyle mutfaklarda güven ve kalitenin simgesi olan Mehtap Mutfak Gereçleri’nin yepyeni Yakamoz Seti’ni incelemenizi tavsiye ediyoruz.
www.mehtap.com.tr



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT